HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick osvojili su London izvedbom u kazališnoj predstavi Plaza Suite” koja je nedavno premijerno prikazana u New Yorku. Sarah Jessica Parker u Londonu uživa u lovorikama koje su ona i njezin suprug pokupili nakon izvođenja nove hit predstave, ali i u razgledavanju grada koji je jednako spektakularan, no potpuno drugačiji od New Yorka čije je ona svojevrsno zaštitno lice.

Matthew Broderick i Sarah Jessica Parker u Londonu izvode predstavu o bračnom paru

Matthew Broderick (dvostruki dobitnik nagrade Tony) i Sarah Jessica Parker (dvostruka dobitnica nagrade Emmy) od siječnja 2024. po prvi put nastupaju zajedno na londonskom West Endu u hit komediji “Plaza Suite” Neila Simona.

Matthew Broderick i Sarah Jessica Parker Plaza Suite hello magazine croatia u Londonu

Urnebesan i britak pogled na ljubav i brak koji je zadivio publiku na Broadwayu, ne propustite priliku koja se pruža jednom u životu da vidite ovo dvoje svjetskih glumaca kako glume tri različita para koji odsjedaju u istoj hotelskoj sobi .

PROČITAJTE: Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick proslavili su 26. godišnjicu braka

Karen i Sam su par u dugom braku čija će veza možda prijeći u ranu odjavu. Muriel i Jesse bivše su ljubavi iz srednje škole kojima je, čini se, suđen produženi boravak. A Norma i Roy su majka i otac mladenke, spremni proslaviti svadbu svoje kćeri – samo da je mogu izvući iz kupaonice.

Matthew Broderick i Sarah Jessica Parker Plaza Suite hello magazine croatia u Londonu

Matthew Broderick i Sarah Jessica Parker u Londonu uživaju punim plućima

Zvijezda serije Seks i grad na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je cvijeće koje je dobila nakon predstave, a otkrila je i kako uživa u istraživanju Londona sa suprugom.

“Šetati okolo. Londonom. Lijepo je vidjeti nove stvari. Čitati nove stvari. Znakove. Čak i upute. Pronaći naše trgovine. Naučiti podzemnu željeznicu. Autobuse. Koji me vodi kamo trebam ići. Na vrijeme. X, SJ.”, napisala je na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

druge vijesti