HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sia je upravo izbacila svoju novu pjesmu “Fame Won’t Love You” u duetu s – Paris Hilton!

Dvije su djevojke već godinama dobre prijateljice, a surađivale su i na novoj pjesmi koja će se naći na Sijinom nadolazećem albumu Reasonable Woman.

U objavi na Instagramu, Paris je otkrila o čemu pjesma govori i kome je posvećena.

Paris Hilton i Sia već su dugo prijateljice

“#FameWontLoveYou izlazi u petak u ponoć po lokalnom vremenu. Ova pjesma je posveta odrastanju u središtu pozornosti @siamusic, hvala ti što si omogućila ovu pjesmu i što vjeruješ u mene,” napisala je.

Mali se snovi ruše / Nek nam mašu u prolazu / Jer slava te neće ljubiti kao što majka, kao što brat treba”, pjevaju u refrenu.

Paris Hilton i Sia surađuju i na Parisinom novom albumu

Ako niste znali, ovo nije jedina suradnja Sije i Paris, budući da će hitmejkerica koja stoji iza pjesama kao što su “Chandelier” i “Dance Alone“ biti izvršna producentica dugoočekivanog drugog albuma Paris Hilton, kao što je ova to objavila u videu u siječnju.

paris hilton

Paris je pokazala figuru kad je posjetila Coachellu prošli vikend.FOTO: Profimedia

Jako volim Siju”, rekla je tada. “Ona je jedna od mojih najbližih prijateljica i najbriljantniji tekstopisac našeg vremena. Što se mene tiče – velika mi je čast što radim s njom, ona će biti izvršna producentica cijelog mog albuma.”

PROČITAJTE: Sia najavljuje novi album singlom Dance Alone u suradnji s Kylie Mingoue

U drugim vijestima, Paris je prošloga vikenda posjetila Coachellu, gdje je pozirala s još jednom popularnom pjevačicom – Keshom.

druge vijesti