Je li se Paris Hilton za crveni tepih inspirirala poznatim lookom Kendall Jenner?

Radi li se o istom dizajneru ili o dvije potpuno različite haljine?

14 ožujka 2024

Paris Hilton Vanity Fair hello magazine croatia hrvatska Met haljina Kendall Jenner glavna PROFIMEDIA/GETTY
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Postoji li bolja inspiracija za crveni tepih od Kendall Jenner? Najplaćenija manekenka svijeta dobro zna kako funkcionira svijet mode pa svojim pojavljivanjem na raznoraznim događanjima uvijek iznenađuje no nikad ne razočarava. Bilo da odlazi po kavu s najboljom prijateljicom Hailey Bieber u Los Angelesu ili pozira na stepenicama muzeja MET u New Yorku, Kendall Jenner baš svaki put donosi izdanja koja oduševljavaju, a čini se da je lijepa manekenka svojim stilom uspjela očarati i Paris Hilton. Kad se Paris Hilton pojavila na ovogodišnjoj zabavi Vanity Faira, mnogima se u mislima pojavila Met haljina Kendall Jenner, što zbog svjetlucavog ovratnika, što zbog izrade prozirne suknje koja je izgledala vrlo slično.

Paris Hilton Vanity Fair hello magazine croatia hrvatska Met haljina Kendall Jenner glavna

Met haljina Kendall Jenner inspirirala je slavnu nasljednicu

Nasljednica carstva Hilton nedavno je postala mama no to ju ne sprječava da se pojavljuje na svim vodećim događanjima u Los Angelesu. Lijepa Paris na crveni tepih zabave Vanity Faira nakon dodjele Oscara stupila je odjevena u puderastu prozirnu haljinu, prožetu svjetlucavim kamenčićima, za koje su trebali sati i sati izrade.

Paris Hilton Vanity Fair hello magazine croatia hrvatska Met haljina Kendall Jenner glavna

“Gola haljina” Paris Hilton bila je u skladu s toaletama Emme Stone, Iris Law, Gabrielle Union i reperice Saweetie koje su se na istoj zabavi pojavile u prozirnim haljinama sa svjetlucavim detaljima.

Haljina Paris Hilton mnoge je posjetila na haljinu koju je Kendall Jenner nosila na MET gali 2021. godine, zbog boje, izrade i detalja, ali i kroja suknje, visokog ovratnika i spuštenih rukava.

Paris Hilton Vanity Fair hello magazine croatia hrvatska Met haljina Kendall Jenner glavna

Ipak, nije riječ o istoj toaleti.

Tko potpisuje haljinu Paris Hilton?

Dok je Met haljina Kendall Jenner stigla ravno iz ateljea modne kuće Givenchy, i bila svojevrsni hommage Audrey Hepburn, haljinu Paris Hilton potpisuje Sabina Bilenko.

“Volim biti posuta dijamantima”, napisala je u svom prepoznatljivom stilu slavna Paris na svom Instagram profilu, no svaku sličnost s Kendall nije komentirala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

druge vijesti