HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hrvatski pjevač Damir Kedžo ima novi hit, koji nas je osvojio na prvo slušanje.

“Ovo je velika ljubavna priča o najmanjem svijetu u gradu”, napisao je Damir Kedžo na svom Instagram profilu uz najavu svoje nove pjesme pod nazivom “Moje srce je”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAMIR KEDZO (@damirkedzo)

Novi hit Damira Kedže predivna je ljubavna balada

“Moje srce je samo tvoje, ko da vrijeme stalo je za nas dvoje, naša ljubav ista je, blista zlatnim sjajem, ljubiti te ne prestajem”, samo su neki od stihova iz nove pjesme Damira Kedže za koju je tekst napisao Faruk Buljubašić Fayo, glazbu Denis Dumančić, a koju je aranžirao Bojan Šalamon – Shalla. 

Novi hit Damira Kedže

Pjesma “Moje srce je” podsjeća nas na opuštene dane ljeta, lagane haljine, plesanje u zagrljaju na ljetnoj terasi i uzbudljive avanture u koje se zaljubljeni par može otisnuti u najtoplijim danima godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAMIR KEDZO (@damirkedzo)

Veliki intervju s Damirom Kedžom za Hello! Croatia u kojem je otkrio brojne zanimljivosti dotad nepoznate fanovima, pročitajte ovdje.

Romantičnu pjesmu prati atraktivan spot

Pjesmu koja brzo ulazi u uho prati atraktivan spot snimljen poput kratkog, romantičnog filma, a u kojem veliku ljubav Damira Kedže glumi Gabrijela Lovrinović.

U spotu pratimo mladi par u vožnji crvenim kabrioletom Alfa Romeo Spider 1600 i svakodnevnim aktivnostima u starinskom malom gradiću koje završavaju plesom, smijehom i zagrljajima.

Novi hit Damira Kedže

Damir Kedžo u spotu izgleda elegantno u odijelu hrvatske dizajnerice Anje Stehlik koja stoji iza brenda O’Dijelo, dok se za stajling u talijanskom stilu Damirove partnerice iz spota pobrinula se Linda Lukežić (Lusso Couture).

Novi hit Damira Kedže kao stvoren je za prvi ples

Romantična pjesma koja na očaravajuć način opisuje predivnu ljubavnu priču između dvoje mladih ljudi, kao stvorena je za prvi ples, a vjerujemo da će je mnogi mladenci u nadolazećim godinama odabrati za svoje vjenčanje.

druge vijesti