Za Hello! party Damir Kedžo dao je izraditi odijelo hrvatske dizajnerice u skladu s pozivnicom

Za party o kojem se još uvijek govori Damir se uputio u radionicu mlade hrvatske dizajnerice.

19 svibnja 2023

Damir Kedžo
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Veliki Hello! Croatia party u Laubi na koji su plesati i nazdraviti s nama došli brojni prijatelji i poslovni partneri, ali i zvijezde sa same A – liste hrvatske celebrity scene, održao se prije skoro mjesec dana no o njemu se još uvijek govori.

Veliki koncert fantastične Severine, koja je s bendom zabavljala uzvanike svojim najvećim hitovima, odjevena u atraktivnu kreaciju Matije Vuice i danas je tema razgovora i objava na društvenim mrežama, kao i outfiti koje su naša poznata lica odlučila odjenuti za party kojim je proslavljen dolazak portala Hello! Croatia. 

Jeste li znali da je Damir Kedžo za naš party dao izraditi odijelo u skladu s pozivnicom?

Na našoj ekskluzivnoj pozivnici za Hello! party stajao je dress code: “Elegantno s crvenim detaljima”, što su kao pravu modnu igru shvatili brojni uzvanici, ali moramo naglasiti koliko smo oduševljeni bili kad smo ugledali odijelo koje je nosio Damir Kedžo, tim više jer je bila riječ o hrvatskom dizajnu.

Damir Kedžo

Damir Kedžo

“Ja sam crveni detalj s pozivnice!”, doviknuo nam je Damir na putu do plesnog podija gdje se, zahvaljujući setovima DJ Indyja, nije stajalo s plesom.

Kasnije smo doznali da je Damir Kedžo odijelo izradio baš za naš party, a u tom je odličnom crvenom odijelu zablistao i u našem celebrity intervjuu u kojem je otkrio brojne zanimljivosti koje bi mogle zanimati njegove fanove. Poput činjenice da bi volio glumiti u kriminalističkoj ili humorističnoj seriji te da ga je najviše zabavljala teorija da je ispod njegove maske u showu Masked Singer, u kojem je i pobijedio, zapravo – Goran Karan.

Damir Kedžo

Damir Kedžo za Hello! Croatia Ana Bolobicchio (Anushcka)

Što je Damir Kedžo otkrio za Hello! Croatia pročitajte ovdje

Tko stoji iza crvenog odijela poznatog hrvatskog pjevača? Atraktivno odijelo kreacija je mlade dizajnerice Anje Stehlik, koja stoji iza brenda O’dijelo. Kako i samo ime govori, Anja putem svog brenda u fokus stavlja blejzere i hlače za žene i muškarce koje u zanimljivim bojama, materijalima i krojevima čine outfite koji privlače komplimente.

Čuli smo se s Anjom i upitali je kako je zamislila crveno odijelo kad je stigla narudžba od poznatog pjevača

“O´Dijelo za Damira zamišljeno je kao klasični tailoring, a opet upečatljivo i moćno u boji te samom dizajnu. Duplo kopčanje u crvenoj boji, koja je apsolutni hit sezone, svakako je idealan odabir za jedinstveni i personalizirani look mladog pjevača.” otkrila nam je Anja Stehlik.

Više modnih, celebrity i lifestyle vijesti koje vam donosi Hello! Croatia, čitajte ovdje.

druge vijesti