HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jedna od vodećih svjetskih publikacija o životnom stilu i slavnim osobama, HELLO! Croatia magazin, konačno je stigao i kod nas. Lansiranje na hrvatsko tržište održano je sinoć u zagrebačkoj Laubi i to na partyju za koji se tražila pozivnica više. Izvrsnu atmosferu i odličnu energiju dodatno je svojim nastupom začinila najveća regionalna zvijezda – Severina.

SeverinaFOTO: Matea Smolčić Senčar

HELLO! Croatia donosi samo provjerene vijesti, ne izvještava na temelju glasina ili tračeva. Upravo zato poznati i slavni rado dijele svoje životne priče i iskustva s HELLO! magazinom.

Damir Begović

Glavni urednik Nikola Grbin napomenuo je da će upravo ta činjenica biti misao vodilja hrvatskog izdanja. Okupljen je tim suradnika s dugogodišnjim iskustvom u domaćem medijskom prostoru.

Glavni urednik HELLO! Croatia izdanja, Nikola Grbin

Najveće lansiranje nekog medija u Hrvatskoj okupilo je mnoga poznata lica poput Maje Šuput, Ive Majoli, Lane Gojak, Tihane Harapin Zalepugin, Ivana Pažanina, Larise Lipovac, Korane Gvozdić, Ivana Šarića, Kristine Radić, Lejle Filipović, Jelene Perčin, Mare Bratoš, Igora Barberića, Nataše Janjić, Marijane Batinić, Mirjane Mikulec, Mirana Kurspahića, Marka Grubnića, Mirne Maras, Marijane Mikulić, Veljka Martona, Nenada Korkuta, Sandija Cenova, Tamare Garbajs Vrdoljak, Sonje Kovač, Marka Petrića, Tine Walme, Aleksandra Šekuljice, Ivana Tandarića, Damira Kedže, Đurđice Vorkapić, Ane Radišić, Borisa Banovića, Nikoline Pišek, Anamarije Asanović, Pedra Soltza te brojna druga.

Diana Viljevac, Iva Viljevac Toš i Tea Viljevac

Riječ je o mediju koji je dio HOLA! grupe koja je u Barceloni davne 1944. počela izdavati časopis HOLA, s ciljem da u živote svojih čitatelja unese dašak glamura. Dugovječnost i kredibilitet HELLO! i HOLA! zaslužili su poštujući glavna načela novinarstva.

Vjerodostojno, dostojanstveno i na slavljenički način izvještavaju o životima poznatih, vodeći se principima istine, povjerenja, ljubaznosti, integriteta, obiteljskih vrijednosti i suradnje te s ciljem osiguravanja točnosti i ekskluzivnosti. Upravo zato i službeni hashtag glasi #Helloitsme.

Igor Barberić

S uredima u Londonu, New Yorku i Torontu, HELLO! magazin nudi jedinstven korisnički doživljaj na tri glavna tržišta: Ujedinjeno kraljevstvo, SAD i Kanada, međutim čitateljstvo je globalno rasprostranjeno.

Anamarija Asanović

Od danas dostupan i na hrvatskom tržištu, HELLO! Croatia će definitivno odškrinuti vrata u glamurozni svijet poznatih i slavnih.

Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić

Lucija Lugomer

Antonio Knezević

Nataša Janjić

Dora Barker

Elena Dizdar i Sandi Bobovac

Anamarija Uroić i Momčilo Gurović

Ana Radišić

Ana Maletić

Ana Andabak Volk

Marijana Mikulić

Maja Šuput

Jelena Perčin

Ivana Nola

Nenad Korkut

Ivan Pažanin

Iva Majoli

Filip Jančik

Đurđica Vorkapić

Domagoj Štimac

Damir Kedžo

Boris Banović

Marko Petrić i Tina Walme

Marko Mićunović

Marko Grubnić

Marina Lacković

Marijeta Kessler

Marijana Batinić

Marija Mirković

Mara Bratoš

Luciano Plazibat

Lejla Filipović

Larisa Lipovac

Lana Gojak Bajt

Kristina Radić

Kristina Burja i Ines Preindl

Korana Gvozdić i Ivan Šarić

Josip Tešija

Ivica Skoko

Ivana Delač

Tomislav Petranović

Tihana Harapin Zalepugin

Tamara Garbajs Vrdoljak

Sonja Kovač

Silvia Dvornik i Marko Pecotić

Nikola Grbin, Severina & Domagoj Glogović

Sandi Cenov

Renata Sopek

Pedro Soltz

Mateo Pilat

Martina i Cem Gulsun

Marko Vuletić i Janko Janić

Zoran Aragović

Veljko Marton

FOTO: Mario Poje, Bojan Zibar & John Pavlish

Hvala našim dragim suradnicima Studio Plus, Citroën, Atlantic Grupa, Plodine, Eucerin, Keune, Poliklinika Estera, Iverpan, Westgate, Iva Viljevac, Relx, Avon, Garmin, Brita, Catrice, Royal Hill, ZAKS, Torterie Macaron & grupacija PPD, zahvaljujući kojima je party lansiranja Hello! Croatia bio tako dobar!

druge vijesti