HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Suits je jedna od najpopularnijih TV serija svih vremena. Bila je popularna kada je išla originalno, a repriziranjem na Netflixu postala je samo još popularnija – u 2023. bila je najgledaniji streaming sadržaj u Americi.

Tijekom godina bilo je mnogo razgovora o oživljavanju serije. To će se sada konačno dogoditi.

NBC je još prije nekoliko mjeseci objavio da tvorci serije rade na pilot epizodi nove serije “Suits: L.A”, a produkcija ovog spinoffa započela je krajem ožujka u Vancouveru. Kreator originalne serije Aaron Korsh je scenarist serije, dok je Doug Liman izvršni producent.

The Suits: LA vrtit će se oko Teda Blacka, bivšeg saveznog tužitelja iz New Yorka koji sada vodi vlastiti odvjetnički ured u Los Angelesu.

Kratki sadržaj emisije glasi: “Tedov ured je u krizi, a kako bi preživio, on mora prihvatiti posao kakav je prezirao cijelu svoju karijeru. Ted je okružen zaposlenicima koji iskušavaju svoju odanost prema njemu i jedni prema drugima dok si ne mogu pomoći da ne pomiješaju svoj osobni i profesionalni život. Sve se to događa dok se događaji od prije mnogo godina zbog kojih je Ted ostavio sve polako raspliću.”

PROČITAJTE: Serija Suits: 10 stvari koje vjerojatno niste znali

Serija Suits se emitirala devet sezona od 2011. do 2019. na USA Networku. U lipnju 2023. Netflix je dodao prvih osam sezona na svoju platformu, a tamo je serija brzo oborila mnoge rekorde. Do kraja 2023. Suits je postala najstreamanija serija godine.

Sedmoga siječnja, četiri glavna glumca serije, Gabriel Macht, Patrick Adams, Gina Torres i Sarah Rafferty, ponovno su se okupili na dodjeli Zlatnih globusa 2024. Zajedno su dodijelili nagradu za najbolju televizijsku seriju (dramu) Successionu. Meghan Markle, koja se proslavila u Suits, nije bila na događaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camila 💫 (@raffsmilee)

U razgovoru za The Hollywood Reporter, Gabriel Macht, koji je u seriji glumio Harveyja Spectera, govorio je o rezultatima Suitsa na streamingu i rekao da je serija globalno popularna jer su je ljudi piratirali, pa su tvorci bili sretni što su pristali kad je div streaminga Netflix je ponudio da je uključi u svoju platformu.

Patrick J. Adams, koji je glumio Mikea Rossa, izrazio je svoju naklonost prema seriji i rekao: “Ako me nazovu, spreman sam ponovno obući odijelo. Volim seriju, volim lik i volio sam raditi sa svim tim ljudima.”

druge vijesti