HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ako ste film “Plavuša s Harvarda” gledali toliko puta da već napamet znate svaki outfit, svaku rečenicu i svaki izraz lica glavnih likova, sigurno ste se barem nekoliko puta zapitali kakva je Elle Woods bila u srednjoj školi. Reese Witherspoon odlučila je ostvariti snove svih fanova ovog kultnog filma pa je osmislila seriju Elle, prednastavak Plavuše s Harvarda u kojem ćemo doznati sve o tinejdžerskim danima superpopularne filmske plavuše.

Legally Blonde Plavuša s Harvarda hello magazine croatia hrvatska prednastavak Plavuše s Harvarda

Serija Elle bit će prednastavak Plavuše s Harvarda

Ovu vijest objavio je Prime Video te otkrio da je od medijske tvrtke Reese Witherspoon, Hello Sunshine, naručio prednastavak Plavuše s Harvarda, pod nazivom “Elle”.

PROČITAJTE: 47-godišnja Reese Witherspoon kaže da je ovaj zeleni smoothie zaslužan za njezin lijep izgled

Uzbudljiva nova serija će pratiti Elle tijekom njezinih srednjoškolskih godina pa ćemo naučiti sve o životnim iskustvima koja su je oblikovala u legendarnu mladu ženu koju smo upoznali i zavoljeli u prvom filmu Plavuša s Harvarda.

“Uistinu ne mogu biti više uzbuđena zbog ove serije!”, izjavila je Reese Witherspoon.

“Obožavatelji će doznati kako je Elle Woods upravljala svojim svijetom kao tinejdžerica sa svojom posebnom osobnošću i domišljatošću, na načine na koje je to mogla samo naša voljena Elle. Što bi moglo biti bolje od toga?!”, dodala je.

Uz seriju, stiže i treći nastavak filma

Nakon Barbie, na scenu se vraća slavna plavuša Elle Woods i to uz dva velika projekta.

Uz spomenuti prednastavak Plavuše s Harvarda, stiže i treći nastavak samog filma!

Reese će ponovno glumiti Elle, a scenarij će napisati genijalna Mindy Kaling i suautor serije “Brooklyn Nine-Nine” Dan Goor.

Ne možemo dočekati!

druge vijesti