HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sydney Sweeney sprema se za novu, vrlo izazovnu ulogu – boksačice.

26-godišnja glumica glumit će Christy Martin, jednu od najpoznatijih američkih boksačica 1990-ih u nadolazećem biografskom filmu, piše Deadline.

Sydney će biti i producentica filma, kroz svoju producentsku kuću Fifty-Fifty Films. Ova glumica sve više i više ulazi u producentske vode.

Nova uloga Sydney Sweeney bit će ona gay boksačice

Novi film je “o Christy kao mladoj gay ženi u malom gradu Virginiji 1990-ih“, prema riječima redatelja Davida Michoda. “Dolazila je iz relativno konzervativne obitelji i nije joj bilo dopušteno biti ono što jest pa je koristila boks kao sredstvo da izrazi sebe i svoj bijes. Morala je napraviti neke opasne i temeljne kompromise u svom životu, od kojih je najvažniji bila udaja za nevjerojatno opasnog muškarca.”

Christy također navodno surađuje na projektu čije bi snimanje trebalo početi ove jeseni.

Između svoje 12. i 19. godine bavila sam se hrvanjem, kickboxingom. Žudjela sam za povratkom u ring, željela sam trenirati i transformirati svoje tijelo,” rekla je Sydney u izjavi vezanoj uz film. “Christina priča nije laka, fizički je i emocionalno zahtjevna, puna je tereta. Ali volim samu sebe izazivati.”

Nova uloga Sydney Sweeney bit će joj veliki izazov

Christy Martin ne samo da je legitimizirala ženski boks, već je nadvladala rodne stereotipe i borila se s emocionalnim, fizičkim i financijskim zlostavljanjem”, nastavila je. “Strastvena sam po pitanju svijeta borbi, a Christyna priča baca svjetlo na njezin nevjerojatan uspon do vrha dok prikazuje borbe za slavu u pozadini. Osjećam se prisiljenom ispričati priču o ženi koja se suočila s toliko nevolja i nije dopustila da je poraze. Film će biti snažan i emotivan.”

Ranije ovoga tjedna, u ponedjeljak, Sydney je na Met Gali iznenadila kada se pojavila s crnom kosom, ali već sljedećega dana ispostavilo se da je u pitanju bila perika i da je jedna od najpopularnijih glumica nove generacije još uvijek vjerna svojoj plavoj kosi.

druge vijesti