HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Film prati Dražena od dječačkih dana u Šibeniku do odlaska u NBA ligu, a sniman je na autentičnim lokacijama u Šibeniku, Zagrebu, New Jerseyju i New Yorku.

Uskočiti u ulogu legendarnog Mirka Novosela nije bilo nimalo lako iako Kekin od ranije ima dosta glumačkog iskustva. Pripremao se mjesecima kako bi što bolje prikazao lik i djelo Mirka Novosela na Draženovom putu do uspjeha.

Za početak sam pogledao sve o Mirku Novoselu i Ciboni što sam mogao, sve dokumentarce, snimke i njegova gostovanja u sportskim emisijama. Mirko mi se učinio kao vrlo fokusiran, discipliniran i pragmatičan  čovjek, nije pio alkohol, nije bio sklon nekim ekstravagancijama. Nije lako tumačiti likove bez nekih većih poroka ali srećom je Mirko imao i svoju temperamentnu stranu.“  – rekao je Kekin i dodao “bilo je vrlo izazovno za čovjeka moje visine glumiti s dvometrašima, ali sam baš uživao, a naročito u sceni kad kao trener objašnjavam nova  košarkaška pravila. Filmska ekipa je bila takva da mi je nakon zadnjeg dana snimanja bilo nekako žao što je već završilo. Nemam sumnje da će publika uživati u filmu.

Nastupom na Regius festivalu u Šibeniku, Mile nastavlja svoju vrlo uspješnu turneju „Soundtrack za život“ na kojoj izvodi pjesme iz svih faza svog autorskog rada, od prvih albuma Hladnog piva do danas.

druge vijesti