HELLO
Stipe Vukšić

Redatelj Leigh Whannell snimio je 2020. vrlo uspješnu verziju klasičnoga horora The Invisible Man s Elisabeth Moss u glavnoj ulozi. Sada mu je Universal dao da snimi verziju još jednog njihovog klasičnog horora – Wolf Man.

U glavnim ulogama već je najavljeno da će se pojaviti Christopher Abbott i Julia Garner. Njih dvoje zajedno su glumili u njegovom filmskom debiju u filmu Martha, Macy, May, Marlene iz 2011., tako da će im ovo biti druga suradnja.

Julia Garner glumit će majku čiju obitelj terorizira vukodlak

Film bi trebao biti u kinima 25. listopada ove godine, odnosno taman na vrijeme za Noć vještica.

Film producira cijenjeni horor producent Jason Blum iz tvrtke Blumhouse, a među izvršnim producentima uz redatelja Whannella nalazi se i jedno slavno ime – Ryan Gosling.

julia garner

Julia Garner u seriji Inventing Anna glumi prevaranticu.FOTO: Profimedia

O radnji se ne zna mnogo, jedino da će Julia Garner glumiti majku čiju obitelj terorizira smrtonosni predator, naslovni vukodlak.

Julia Garner u zadnje vrijeme ima niz zapaženih uloga

Julia Garner proslavila se ulogom Ruth Langmore u nagrađivanoj seriji Ozark, za koju je dobila čak tri Emmyja i jedan Zlatni globus. Nakon toga glumila je prevaranticu Annu Delvey u seriji Shonde Rimes Inventing Anna.

Nakon toga je prešla na film, gdje je imala zapažene uloge u filmovima The Assistant i The Royal Hotel redateljice Kitty Green, a uskoro ćemo je vidjeti u novome psihološkome trileru Apartman 7A u produkciji Johna Krasinskog.

julia garner wolf man

Wolf Man jedan je od klasičnih Universalovih čudovišta još od 1941.FOTO: Profimedia

Leigh Whannell proslavio se scenarijem za prvi dio horor serijala Saw iz 2004, a nakon još horor uspjeha kao što je serijal Insidious posvetio se režiji.

Wolf Man je jedan od klasičnih horor filmova iz serijala Universalovih „čudovišta“, niza filmova iz 1930-ih i 1940-ih kojima pripadaju i Dracula te Frankenstein. Originalni Wolf Man izašao je 1941. te je imao četiri nastavka. Film je imao neuspješan remake u 2010, a u ovoj novoj verziji originalno je trebao glumiti Ryan Gosling, koji je ipak ostao samo izvršni producent.

druge vijesti