HELLO
Stipe Vukšić

Jake Gyllenhaal zamalo je pokazao svoj glazbeni talent u filmu Moulin Rouge.

Slavni glumac gostovao je kod čuvenog radijskog voditelja Howarda Sterna te govorio o ulogama

Jake Gyllenhaal (43) ispričao je da je bio na audiciji za filmski mjuzikl Moulin Rouge redatelja Baza Luhrmanna. Uloga je na kraju pripala Ewanu McGregoru, a Gyllenhaal je ispričao da se redatelj premišljao između McGregora, njega i Heatha Ledgera.

Priznao je Sternu da je na toj audiciji “prvi put čuo” za svog kasnijeg kolegu iz Planine Brokeback.

Jake Gyllenhaal naučio je ne biti razočaran kad izgubi ulogu

Gyllenhaal je objasnio da prilikom procesa audicije “u određenom trenutku glumci dolaze na određeno mjesto“, gdje su svjesni da su drugi glumci na audiciji, a onda dolazi do završne faze, što uključuje “screen test“.

Gyllenhaal je priznao da je bio “razočaran” kada nije dobio ulogu, dodajući da misli da se Heath isto tako osjećao.

jake gyllenhaal

Ulogu u Moulin Rougeu na kraju je dobio Ewan McGregor.FOTO: Profimedia

Redatelj Baz Luhrmann (Veliki Gatsby, Elvis) godinama kasnije u jednome je intervjuu svejedno nahvalio Jakea i rekao da je bio “vrlo blizu” uloge, napomenuvši: “On je stvarno sjajan glazbeni umjetnik.”

Na kraju moraš naučiti razmišljati, ‘Postoji još jedan’,” rekao je Gyllenhaal. “Mogu pokušati otići na audiciju za neki drugi film. Dobit ću nešto drugo. U tome je stvar. Trebaš imati takav stav.”

Jake Gyllenhaal također je skoro bio legendarni superjunak

Stern se zatim ubacio govoreći o još jednoj ulozi koju Gyllenhaal nije dobio – onoj Batmana u trilogiji Vitez tame Christophera Nolana. “Ali zamišljam da si bio razočaran nakon što si već bio obukao Batmanovo odijelo…”

Radio voditelj je nastavio: “Tko te onda zove da kaže ‘Žao mi je, ulogu je dobio Christian Bale’ nakon svih tih priprema i svega što si uložio u to?”

jake gyllenhaal

Jake je skoro dobio i ulogu Batmana, koju je na kraju igrao Christian Bale.FOTO: Profimedia

Jake Gyllenhaal je potvrdio da su ga oba redatelja filmova koji su se spominjali, i Luhrmann (61) i Nolan (53) izravno nazvali da mu kažu da nije dobio uloge.

Kada stigneš tako daleko, postoji prava mogućnost da ćeš dobiti ulogu“, Gyllenhaal je počeo objašnjavati Sternu. “Nije kao da će ti reći, ‘Oh, hvala ti puno što si bio na audiciji. Oni će reći, ‘Vidio sam te aspekte tebe koje sam stvarno želio u ulozi i mislim da su prekrasni. Ali na kraju sam se odlučio da lika prikažem na drugi način.’”

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024