HELLO
Domagoj Kukec

Obožavatelji DC-a se raduju: The Batman – Part II trebao bi biti objavljen 3. listopada 2025., postoje nagađanja o gotovo svemu ostalom o filmu.

Potvrđeno je da će film biti dio DC Elseworldsa – dakle u vlastitom svemiru, a ne u glavnom DC-jevom.

Potvrđeno je da će Robert Pattinson reprizirati svoju ulogu Viteza tame, a Andy Serkis se također vraća kao njegov vjerni sluga, Alfred Pennyworth. Tko će činiti ostatak glumačke postave, još nije potvrđeno. Smatra se da će se glumci kao što je Jeffrey Wright, koji je glumio komesara Gordona, vratiti, ali to još nije sigurno.

PROČITAJTE: Robert Pattinson pokušat će legalizirati ubojstvo!

Možda je još značajnije to što se također ne zna kakva je radnja i tko će biti glavni negativac u filmu. Bilo je internetskih nagađanja o tome s kojim će se od velikog popisa zlikovaca Batman suočiti, ali jedine službene riječi bile su demantij. Hush je bio jedan od teorija, kao i Professor Pyg, ali šef studija DC, James Gunn, brzo je odbacio te glasine.

Deadline je sugerirao da bi Clayface mogao biti negativac – verzija glinenog čudovišta koje mijenja oblik, no nije otkriveno je li to istina.

Radnja The Batman – Part II još nije otkrivena

Prvi film ostavio je Jokera i Riddlera u zatvoru, ali bilo koji od njih ili čak obojica mogli bi se vratiti – kao što svi znamo, zatvori i azili u Gothamu nisu poznati po tome da su otporni na bijeg. The Penguin – kojeg je u prvom filmu glumio Colin Farrell – također bi se mogao vratiti.

Detalji će biti otkrivani kako se izlazak filma bude približavao, a snimanje bude u tijeku. Snimanje je trebalo započeti u studenom 2023., ali je prekinuto zbog štrajka scenarista i glumaca u Hollywoodu. Ali sada je to riješeno, pa snimanje može početi, iako tek u ožujku.

U međuvremenu, ljudi se na internetu zabavljaju nagađajući tko bi se ovaj put mogao suprotstaviti Batmanu.

druge vijesti