HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Izgleda da će dodjela Oscara ostati  bez ozbiljne kenergije!

Barbie zvijezda Ryan Gosling otkrio je da ga organizatori dodjele još nisu kontaktirali kako bi izveo proslavljenu himnu “I’m Just Ken” — koja je nominirana za najbolju originalnu pjesmu — na pozornici sljedećega mjeseca.

Još uvijek me nitko nije pitao“, rekao je Gosling za Variety u novom intervjuu. “Možda bi bio prevelik rizik natjerati me da to učinim. Ne znam kako bi to funkcioniralo. Ali otvoren sam za to.”

Ryan Gosling I’m Just Ken želi izvesti kako treba

Međutim, njegova kolegica i prijateljica Margot Robbie rekla je portalu da se ne brine o Goslingovom predstojećem nastupu. Rekla je da ekipa filma Barbie nagovara Goslinga da izvede pjesmu, govoreći mu: “‘Učini to. Dođi. Bit će zabavno.”

Ryan Gosling, koji je frontmen benda Dead Man’s Bones, potom je upitao novinara Varietya kakva je njihova vizija nastupa. Kad su odgovorili da očekuju da će obožavatelji željeti da Gosling na pozornici nastupi kao na plaži, on je odgovorio: “Ne možete smanjiti nastup? U redu. To je himna. Dakle, trebat će nam proračun.”

I’m Just Ken najveći je hit iz Barbie

“I’m Just Ken” dominirao je društvenim mrežama i ceremonijama dodjele nagrada otkako je prošlog ljeta izašao najgledaniji film 2023. Ne samo da je ova himna osvojila nagradu za najbolju pjesmu na Critics Choice Awards, nego je Gosling od tada objavio tri dodatne verzije pjesme, uključujući božićnu verziju pod nazivom “I’m Just Ken (Merry Kristmas Barbie)“.

i'm just ken

Ryan je osvojio svijet ulogom Kena u blockbusteru Barbie.FOTO: Profimedia

PROČITAJTE: Reakcija koja je postala viralna – Ryan Gosling šokiran što je njegova pjesma iz filma Barbie pobijedila

Ranije ovog mjeseca, njezini tekstopisci, Mark Ronson i Andrew Wyatt, izveli su pjesmu – s country glazbenicom Lainey Wilson koja je zamijenila zaposlenog Goslinga – na Grammy zabavi Clivea Davisa.

druge vijesti