HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hannah Waddingham poznata je po ulozi u Ted Lassu, no obožavatelji su upoznali njezine glumačke sposobnosti kada je glumila Septu Unellu u Igri prijestolja. Njezina izvedba u HBO-ovoj fantastičnoj dramskoj seriji zacementirana je u povijesti pop kulture, ali nije došla bez izazova. Osvrćući se na neke od mučnijih scena u seriji, Hannah Waddingham sada shvaća da je bila gotovo previše posvećena.

U The Late Showu Stephena Colberta, britanska glumica otvorila je priču o “užasnoj” sceni tijekom 6. sezone, u kojoj njezin lik zatvara i muči Cersei Lannister (koju glumi Lena Headey). Oblik kazne je osveta za vrijeme kad je Unella mučila Cersei u 5. sezoni. Iako je Hannah znala što scena zahtijeva od nje kao glumice, nije bila spremna na posljedice koje će doći s njom.

Hannah Waddingham deset je sati snimala scenu mučenja od 90 sekundi

Bila sam privezana za stol svim tim kožnatim remenima. Nisam mogla podići glavu jer sam rekla da bi bilo previše očito da je labava“, objasnila je u emisiji. “Nisam mogla govoriti jer mi je Planina držao ruku na ustima dok sam vrištala i posvuda sam imala tragove remena kao da sam bio napadnuta.”

Iako je scena trajala samo 90 sekundi, Waddingham je objasnila da je snimanje trajalo 10 sati. Povrh toga, podlegla je jednom od najgorih oblika mučenja: tzv. „water boardingu“. “Bilo je užasno. Deset sati water boarda“, prisjetila se.

hannah waddingham

Waddingham je tada otkrila: “Game of Thrones mi je dao nešto što od njega nisam očekivala, a to je kronična klaustrofobija.”

U razgovoru s Colliderom 2021., Hannah je rekla da joj je taj dan na setu zajedno s danom poroda “najgori dan u životu“. Nakon snimanja “uhvatila ju je strašna panika” te je potražila stručnu pomoć.

Hannah Waddingham išla je kod stručnjaka zbog klaustrofobije

Nisam čak ni shvatila da mi voda definitivno izaziva klaustrofobiju. Definitivno“, rekla je. “Zapravo sam otišla i malo popričala s nekim o tome, jer je prilično naporno biti u vodi 10 sati, a onda se samo jedna minuta i 30 sekundi toga može iskoristiti.”

hannah waddingham

Iako je to bio nehuman trenutak u seriji, Waddingham je primijetila da scene ove prirode nisu neuobičajene u Igri prijestolja. Unatoč tome, rekla je: “Nekako to nije važno kada ste u Igri prijestolja jer samo želite dati najbolje.”

Dodala je kako smatra da je etika rada glumačke i filmske ekipe ono što Igru prijestolja još uvijek čini serijom bez premca.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024