HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Da, govorit će prvenstveno o ONOME.

U priopćenju za javnost kojim je najavila svoj novi stand up specijal, komičarka Ellen DeGeneres je nagovijestila da bi mogla govoriti o optužbama za toksično ponašanje na radnom mjestu koje su bivši zaposlenici Ellen DeGeneres Showa objavili 2020. “Da odgovorim na pitanja koja mi svi postavljaju. Da, govorit ću o tome“, rekla je Ellen u priopćenju za javnost. “Ovo je moj posljednji specijal. Da, Portia je stvarno tako lijepa u stvarnosti.”

Netflix je najavio da će DeGeneresin novi stand up specijal biti objavljen kasnije ove godine, što će biti njezin drugi specijal nakon Relatable iz 2018. Komičarka kreće na turneju 19. lipnja.

Šou Ellen DeGeneres bio je popularan dok se nisu pojavile optužbe

Glasine o toksičnom radnom okruženju u Ellen DeGeneres Showu počele su dobivati na snazi u ožujku 2020., kada su korisnici na društvenim mrežama navodili nekoliko zabrinjavajućih priča koje su DeGeneres karakterizirale kao temperamentnu i oštru šeficu. Nekoliko mjeseci kasnije, BuzzFeed News objavio je dva izvješća u kojima su brojni bivši i sadašnji zaposlenici emisije detaljno opisali rasističke mikroagresije i zastrašivanja s kojima su se navodno susreli radeći na dnevnom talk showu.

Kao odgovor na taj val optužbi, Ellenini izvršni producenti Ed Glavin, Mary Connelly i Andy Lassner objavili su izjavu: “Stvarno smo slomljeni i žao nam je što smo saznali da je čak i jedna osoba u našoj producentskoj obitelji imala negativno iskustvo. Nije riječ o tome tko smo ni o tome što želimo biti, ni o misiji koju nam je Ellen postavila. Da se zna, svakodnevna odgovornost Ellen showa u potpunosti je na nama. Sve ovo shvaćamo vrlo ozbiljno i shvaćamo, kao što mnogi u svijetu uče, da moramo biti bolji, da smo predani tome da budemo bolji i da ćemo biti bolji.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ellenshop (@theellenshop)

Osim toga, WarnerMedia je navodno pokrenula internu istragu nakon optužbi BuzzFeeda, a DeGeneres je nejasno opisala atmosferu u svojoj emisiji u pismu osoblju. “Kako smo eksponencijalno rasli, nisam mogla biti u tijeku sa svime i oslanjala sam se na druge da rade svoj posao onako kako su znali da ja želim“, napisala je. “Jasno je da neki nisu. To će se sada promijeniti i ja sam posvećena tome da se ovo više ne dogodi.”

Nakon što je nekolicina producenata serije optužena za nedolično seksualno ponašanje i uznemiravanje, serija je izvršila kadrovske promjene na vodećim pozicijama, a DeGeneres se ponovno ispričala svojim zaposlenicima putem Zoom poziva. “Znači li to da sam savršena? Ne, nisam. Ja sam višeslojna osoba. Pokušavam biti najbolja osoba koja mogu biti i pokušavam učiti iz svojih grešaka“, rekla je.

Ellen DeGeneres je na jednom manjem stand up nastupu pokazala svoju stranu priče

Godine 2021. Ellenin je show završio nakon 19 sezona. Navodno je izgubio više od milijun gledatelja po epizodi nakon optužbi.

DeGeneres je rekla da “stvarno nije razumjela” optužbe u intervjuu za Today u svibnju 2021. “Bilo je previše orkestrirano, bilo je previše koordinirano”, rekla je. “Sve što sam ikad čula od svakog gosta koji dođe u emisiju je kako je ovdje dobra atmosfera i kako je ovo sretno mjesto.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ellen DeGeneres (@ellendegeneres)

Prošlog mjeseca, DeGeneres je govorila o posljedicama kontroverzije tijekom malog stand up nastupa u Los Angelesu. “Mržnja je trajala dugo, a ja bih pokušavala izbjeći gledanje vijesti”, rekla je. “Ljubazna djevojka nije zapravo ljubazna. To je bio naslov.” Također je rekla da je “teško” pratila optužbe i da je “teško plesati dok plačeš“. Također je utvrdila da je “izbačena iz šoubiznisa” jer je bila “zla“.

Ellen je još jedna u nizu slavnih stand up majstora uz koje se vežu kontroverzije, a koji nalaze svoju platformu na Netflixu, poput Davea Chappellea i Rickyja Gervaisa.

druge vijesti