HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ellen DeGeneres i Portia de Rossi proslavile su važnu obljetnicu.

Ellen DeGeneres i Portia de Rossi već su 15 godina u braku

Jedan od najpoznatijih LGBT parova u Hollywoodu u srijedu je proslavio 15 godina u braku, a DeGeneres je na Instagramu obilježila tu prigodu porukom svojoj supruzi.

Svojoj ženi – svakim danom se sve više zaljubljujem u tebe. Moj život je blagoslovljen jer si ti u njemu. Sretna godišnjica“, napisala je DeGeneres uz sliku na kojoj je dugogodišnji par na brodu, s prekrasnim pogledom na ocean iza njih.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ellen DeGeneres (@ellendegeneres)

U komentarima je voditelj podcasta Jay Shetty komentirao: “Sretna godišnjica jednom od mojih omiljenih parova. Šaljem vam TAKO puno ljubavi“.

DeGeneres je također ponovno objavila sliku na svojim Instagram pričama, napisavši “Sretna godišnjica“.

Ellen je svoj dugogodišnji talk show završila prošle godine nakon 19 sezona.

Ellen DeGeneres i Portia de Rossi preselile su se u Montecito

Kada je emisija završila, izvor za ET je rekao: “Ellen nije u mirovini. Nije nastavila svoju emisiju, ali nikada nije prestala raditi. Iako je uzela neko vrijeme od glume, ima brojne brendove, radi na dokumentarcu kao dio ugovora koji ima s Discoveryjem…”

DeGeneresin najveći poslovni pothvat su nekretnine, a izvor kaže da su ona i de Rossi ranije ovog ljeta kupile ogromno imanje u Montecitu u Kaliforniji – gdje žive već neko vrijeme.

ellen degeneres i portia de rossi

Ellen i Portia nedavno su obnovile zavjete.

Ellen i Portia nedavno su kupile ogromnu kuću u španjolskom stilu u Montecitu i veći dio ljeta provele su radeći na njoj“, kaže izvor.

Izvor dodaje: “Dobrobit životinja bliska je i draga Ellen i Portiji; donirale su mnogo novca i mnogo volontiraju kako bi pomogle životinjama.”

Bez pretrpanog rasporeda snimanja, DeGeneres i de Rossi također su više uživale u putovanjima, a izvor je podijelio da je par “nedavno putovao u Europu“.

Ellen i Portia nedavno su imale i ceremoniju obnove zavjeta, koju je služila Kris Jenner.