HELLO
Stipe Vukšić

Čini se da je vrijeme gledatelja obitelji Reagan završilo. Nakon što je CBS objavio da će policijska drama Blue Bloods završiti ove jeseni, nakon 14 sezona, obožavatelji i glumačka ekipa ujedinili su se u nadi da će poništiti odluku.

Osim kampanje “#SaveBlueBloods” koju vode obožavatelji, zvijezde serije – uključujući glavnu zvijezdu Toma Sellecka – bile su iskrene u vezi sa svojom željom da se serija nastavi. Slično se dogodilo sa serijom S.W.A.T. koja je originalno trebala završiti, ali je kampanja obožavatelja dovela do obnove i nove sezone.

Nažalost, predsjednica TV mreže CBS Amy Reisenbach potvrdila je da Blue Bloods ne čeka ta sudbina.

Blue Bloods je serija o obitelji koja je cijela u policiji

Stvarno želimo zahvaliti glumcima i ekipi, svima koji su sudjelovali u seriji“, rekla je Reisenbach novinarima, piše Deadline. “Apsolutno će nam nedostajati obiteljske večere. Važno je showu dati ispraćaj kakav zaslužuje.”

Što se tiče molbi da se serija nastavi, predsjednica je dodala: “Volimo ovu glumačku ekipu, volimo njihovu strast prema seriji. Svi showovi moraju završiti. Važno nam je da osvježimo raspored. Završit ćemo u prosincu.”

Policijska drama prati živote “prve obitelji“ njujorške policije, obitelji Reagan.

Tom Selleck glumi Franka Reagana, glavu obitelji i načelnika policije. Njegova su djeca detektiv (Donnie Wahlberg), javna tužiteljica (Bridget Moynahan) i policijski službenik (Will Estes).

Komentirajući otkazivanje serije ranije ove godine, Selleck je rekao: “CBS će otkriti da jako puno ljudi nije spremno reći joj zbogom. Serija je popularnija nego ikad i mislim da će [brojevi] porasti s ovim interesom. Kroz godine sigurno nam nije ponestalo ideja.”

Serija Blue Bloods dobiva kraj u prosincu

Još prošlog mjeseca, Donnie Wahlberg je priznao tijekom gostovanja kod Kelly Clarkson da je “uzrujan i tužan” zbog oproštaja od serije i njezine glumačke ekipe. “Stvorili smo takvu obitelj na setu jedni s drugima i s ekipom — većina ekipe je s nama svih 14 godina, pa smo prošli kroz mnogo vjenčanja, rođenja, sprovoda i svega ostaloga. Sve smo to prošli jedni s drugima.”

Prva polovina 14. sezone Blue Bloodsa započela je 16. veljače, a druga polovina trebala bi se vratiti u listopadu, što će kulminirati finalom u prosincu.

druge vijesti