HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Zvijezda serije “Beverly Hills, 90210“, 51-godišnja Tori Spelling, navodno se iselila iz svoje raskošne kuće s pet spavaćih soba i tri kupaonice na zapadnom dijelu San Fernando Valleya samo četiri mjeseca nakon što je potpisala ugovor o najmu.

Jedan od Torinih bivših susjeda rekao je Daily Mailu da je glumica sa svojih petero djece – Liam, 17, Stella, 15, Hattie, 12, Finn, 11, i Beau, 7 – napustila kuću od 15 000 dolara mjesečno 1. lipnja, u žurbi.

Potpuno je uništeno“, rekao je vlasnik kuće tom mediju, primijetivši da je ekipa za čišćenje nekoliko puta napunila “veliki kontejner” kako bi očistila kuću. “Sumnjam da će dobiti povrat pologa“, rekao je susjed.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tori Spelling (@torispelling)

Kuća je bila u potpunosti uništena

Miris urina je svuda, na jastucima za kaučima i unutar kuće“, dodao je. “Po zidovima su označeni tragovi, tko zna od čega.” Tori je poznata kao ljubiteljica životinja, prethodno otkrivajući da je vlasnica pasa, kokoši, svinja, morskih prasića pa čak i kraljevskog zmaja.

Medij je dobio fotografije nosiljki za kućne ljubimce, namještaja i ostalih kućanskih predmeta ostavljenih ispred kuće na rubu ceste. Međutim, u Los Angelesu, planirani odvoz krupnog otpada koji provodi odjel za sanitaciju može potrajati nekoliko dana. Spelling je navodno predala polog od 7 500 dolara kada se u veljači uselila u potpuno namještenu kuću.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tori Spelling (@torispelling)

Bilo bi iznenađujuće kad bi to pokrilo svu štetu“, rekao je njezin bivši susjed. “Treba barem toliko samo za zamjenu ta dva kauča. Pogledajte sve ove radnike koji pokušavaju vratiti stvari na stanje prije njezinog useljenja.”

Nije jasno zašto je Spelling prekršila ugovor o najmu i iselila se iz suvremene kuće – koja je imala potpuno novi bazen i spa prostor s dovoljno prostora za njezinu obitelj od šest članova. Unatoč navodnom neredu, kuća je navodno ponovno iznajmljena po cijeni od 16 950 dolara mjesečno, što je povećanje od gotovo 2 000 dolara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tori Spelling (@torispelling)

Obitelj se stalno selila

To je bio četvrti dom koji su Spelling i njezini klinci nazivali svojim u posljednjih godinu dana. Majka petoro djece bila je prisiljena napustiti svoj dugoročni najam u srpnju 2023. zbog infekcije plijesni.

Nakon vremena provedenog u jeftinom motelu i kamp-kući, Spelling i njezini klinci konačno su se smjestili u “potpuno namještenu najamnu kuću” na području Woodland Hills u Los Angelesu – koja je koštala ogromnih 18 000 dolara svaki mjesec. Međutim, obitelj od šest članova iselila se samo tjedan dana kasnije, nakon što je došlo do oružanog zatočeništva u susjednoj kući, prisiljavajući ih da se evakuiraju dok je SWAT tim ulazio u kuću.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tori Spelling (@torispelling)

 

druge vijesti