HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kad su celebrity parovi iz devedesetih u pitanju, mnogi bi vas mogli iznenaditi. Julia Roberts hodala je s Matthewom Perryjem, Cher s Tomom Cruiseom, Brooke Shields s Liamom Neesonom, Ben Affleck s Gwyneth Paltrow, a Ashton Kutcher s January Jones. Slavna Madonna u tom je razdoblju izlazila sa legendarnim reperom 2Pacom koji je kasnije tragično poginuo, ali i sa Lukeom Perryjem iz serije Beverly Hills 90210, koji je, na žalost, također prerano napustio svijet.

Madonna i Luke Perry hello magazine croatia celebrity parovi iz dvedesetih

Te veze nedavno se prisjetila Tori Spelling koja je s Lukeom glumila u najpopularnijoj teen seriji devedesetih.

Iznenađujući celebrity parovi iz devedesetih – Madonna i Luke Perry 

Tori Spelling koja je glumila Donnu u hit seriji Beverly Hills 90210 (koju je producirao njezin otac) nedavno je gostovala u podcastu kolegice i prijateljice Jennie Garth, koja je glumila Kelly.

Madonna i Luke Perry hello magazine croatia celebrity parovi iz dvedesetih

Ekipa iz TV hita Beverly Hills 90210PROFIMEDIA

Tori se prisjetila kako je smatrala da je jako cool što je Luke Perry 1992. godine hodao s Madonnom.

Lukea su tada mnoge žene smatrale jednim od najzgodnijih muškaraca na svijetu, a Madonna je već bila velika zvijezda no tada je doživjela ponovni procvat karijere uz megahitove kao što su Vogue, Express Yourself te kontroverzni dokumentarni mjuzikl In Bed With Madonna (Madonna: Truth or Dare).

Madonna i Luke Perry hello magazine croatia celebrity parovi iz dvedesetih

“Nikada neću zaboraviti kako me odvukao u svoju garderobu i da bi mi to rekao”, izjavila je Tori Spelling: “Osjećala sam se tako važno – ‘O, moj Bože, priča mi o Madonni.'”

Voditeljica podcasta nastavila je prisjećati se kako joj je Luke Perry dopustio da posluša govornu poštu koju mu je poslala Madonna.

“Rekla sam mu: ‘Ti si najcool osoba na svijetu. Prvo, ti si Luke Perry, drugo – hodaš s Madonnom'”, ponovno se svog uzbuđenja prisjetila Tori Spelling.

Nakon što se Garth zapitala jesu li zaista glasine o vezi između Perryja i Madonne bile istinite, Tori Spelling se našalila: “Jen, krili smo te stvari od tebe jer je to bilo nešto što si htjela čuti”.

Madonna i Luke Perry hello magazine croatia celebrity parovi iz dvedesetih

Celebrity parovi iz devedesetih upoznavali su se na eventima

Dok danas i slavni šalju poruke svojim simpatijama putem Instagrama, celebrity parovi iz devedesetih često su se upoznavali na eventima i dodjelama.

Madonna i Luke Perry 1991. godine upoznali su se u hotelu prije dodjele nagrada American Foundation for AIDS Research na kojoj je Elizabeth Taylor trebala nastupiti uz Madonnu. Kad je Elizabeth Taylor javila da ne može doći, ogranizatori su rekli Madonni da može izabrati drugog partnera. Ona je izabrala Lukea kojeg je poljubila na pozornici.

Nešto kasnije, par se našao u kratkotrajnoj no uzbudljivoj vezi.

druge vijesti