HELLO
Domagoj Kukec

Pjevač Nick Cave nedavno je progovorio o snimanju dueta s Kylie Minogue “Where The Wild Roses Grow”.

Opisujući poruku koja stoji iza pjesme, Nick Cave je rekao: “Bila je to balada o ubojstvu koja završava ubojstvom voljene…”

via GIFER

“Menadžment Kylie Minogue je rekao da je nastup na Top Of The Pops loša ideja jer smo ja i moj bend hrpa mračnih ovisnika o drogama… ali Kylie Minogue je bila odlučna u tome”, izjavio je Nick Cave.

Slavni glazbenik Nick Cave teško se prisjeća nastupa s Kylie Minogue

Nick Cave izjavio je da ima “problema prisjetiti se nastupa” s Kylie Minogue, no da su on i Kylie Minogue nakon svega ostali prijatelji.

“Ostali smo jako dobri prijatelji”, objasnio je. “Ne sjećam se previše toga o nastupu s njom na Top of the Pops”, priznao je Nick Cave prije nego što je dodao: “Nisam to mogao odraditi drugačije.”

Nick Cave nedavno se udružio s poznatom pjevačicom Blondie, s kojom je snimio obradu pjesme “On The Other Side” Jeffreya Lee Piercea.

Nedavno je Nick Cave također rekao da se dva njegova romana trenutno adaptiraju za male ekrane.

Nick Cave

Nick Cave snima i novi album sa svojim bendom

Nick Cave je rekao da je adaptacija njegove knjige “The Death Of Bunny Munro” u TV seriju “jako napredovala”, dok je druga za “And The Ass Saw The Angel” u pripremi.

Glazbenik je također rekao da on i njegov bend Bad Seeds snimaju novi album.

Kylie Minogue & Nick Cave - Where The Wild Roses Grow [HD 1080p]

Kylie Minogue, pak, ovih dana slavi uspješnicu singla “Padam Padam”. Singl je postao njezin 35. UK Top 10 hit nakon što je dosegao broj osam na UK Top 40 ljestvici. Njezin nadolazeći 16. album,Tension, izaći će 22. rujna.

Kylie Minogue nedavno je priznala da bi voljela udružiti snage s Madonnom. “Sada je vrijeme da damo sve od sebe da se to dogodi”, izjavila je Kylie Minogue.

druge vijesti