HELLO
Domagoj Kukec

Pjesma poznate australske pjevačice Kylie Minogue “Padam Padam” mogla bi se naći u Oxfordskom rječniku engleskog jezika uz pojmove kao što su influencer, “deepfake” i “side hustle”.

Fanovi u ekstazi, pjesma Kylie Minogue veliki je hit

Otkako je popularni hit “Padam Padam” objavljen, Oxford University Press, izdavač engleskog rječnika, navodno je dobio brojne zahtjeve da se u rječnik uvrsti riječ Padam, koja  opisuje otkucaje srca.

“Mnogi obožavatelji kontaktirali su Oxford English Dictionary kako bi se u rječnik dodala riječ “Padam”, navodi anonimni izvor za The Sun.

Kylie Minogue nedavno se našalila na račun te situacije u intervjuu, a čini se da su obožavatelji sada stvarno preuzeli inicijativu da to i ostvare.

“Riječ je ušla u vokabular njezinih fanova i sada žele stvar učiniti službenom”, izjavio je izvor.

Nedvojbeno hit ljeta, pjesma je osvojila obožavatelje posljednjih nekoliko tjedana, a nedavno je Kylie Minogue oduševila i 80 000 okupljenih kada se pojavila kao izvođač iznenađenja na stadionu Wembley.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue)

Pjesma Kylie Minogue hit je i u Ujedinjenom Kraljevstvu

Kylie Minogue postala je prva pjevačica s albumom broj 1 u Ujedinjenom Kraljevstvu u pet uzastopnih desetljeća, izdavanjem svojeg posljednjeg albuma Disco 2020.

U nedavnom videu objavljenom na svojem Instagram profilu, izjavila je: ‘Samo sam vam htjela reći hvala, puno hvala na svim rođendanskim porukama i reakciji na “Padam Padam”, te pruženoj ljubavi. Ovo je nevjerojatan tjedan, a vrhunac je što mi je danas rođendan i ne mogu vam dovoljno zahvaliti.”

“Srce mi puca od radosti, hvala vam”, zaključila je Kylie Minogue.

U međuvremenu, Kylie je nagovijestila da kreće na turneju, rekavši za Heart Breakfast: “Trenutno razmatramo datume”.

Novi album Kylie Minogue, Tension, bit će objavljen u rujnu.

druge vijesti