HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nakon ljeta punog nastupa, Maja Šuput spakirala je prtljagu i sa suprugom i sinom krenula u sunčani Miami. Jesenski odmor obitelji Maje Šuput ispunjen je samim užicima, od obroka u najpopularnijim restoranima tog grada pa do izležavanja na bijelom pijesku beskrajnih plaža. Maja Šuput u Miamiju izgleda bolje no ikad, no ne propušta isprobati sve što ta popularna destinacija nudi – poput tjestenine u restoranu koji obožavaju celebrityji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja Šuput u Miamiju jede u restoranu koji obožavaju Rihanna i Victoria Beckham

Nakon objava brojnih fotografija s bazena, plaže i obiteljskih druženja u Miamiju, Maja Šuput iznenadila je odličnim fotkama snimljenim u jednom hit restoranu.

Riječ je o restoranu Carbone koji se može pronaći na New Yorku, Las Vegasu, Hong Hongu, Londonu i u Miamiju, a koji je omiljena destinacija za izlazak brojnih poznatih osoba kao što su Rihanna, Victoria Beckham, Justina Biebera i Hailey Bieber i mnogih drugih.

Maja Šuput u Miamiju

U podružnici slavnog restorana s Manhattana, Maja Šuput jela je špagete, a za taj je izlazak odlučila na brzinu promijeniti izgled perikom sa šiškama.

“Ne , nemam grižnju savjesti kad uživam”, napisala je Maja uz fotografije koje izgledaju kao sa stranica nekog časopisa.

Svaki dan drugi outfit za plažu

Fotografijama u kupaćim kostimima i izazovnim haljinama koje je sa sobom ponijela u Miami, pjevačica koja je nedavno proslavila 44. rođendan pokazala je da je u top formi, što je posljedica i brojnih gaža koje tijekom godine provede plešući u vrtoglavo visokim štiklama.

Maja Šuput u Miamiju

Puno pažnje privukla je žarko žuta maksi haljina s prorezima koja ne ostavlja puno mašti, a koju je Maja odjenula za opušten dan na plaži.

Maja Šuput u Miamiju

Maja Šuput na plaži uživa sa svojim dečkima

Ponosna mama Maja Šuput zaključila je kako njezinom Bloomu Miami odlično pristaje, a obiteljske fotografije s putovanja raznježile su njezine mnogobrojne fanove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Snimka preslatkog Blooma koji pleše za vrijeme doručka u restoranu privukla je broje komentare da je neodoljivi dječak rođeni zabavljač, baš poput mame.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)