HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jedna od naših najtraženijih pjevačica, kraljica svadbi, poduzetnica, supruga i mama, Maja Šuput rođendan slavi sa stilom. Hrvatska pop zvijezda 44. rođendan slavi u krugu svojih najmilijih, a na Instagramu je fanove iznenadila fotografijom na kojoj pozira u atraktivnoj zlatnoj haljini asimetričnog kroja. Na fotografijama uvijek vedra i nasmijana Maja pozira uz čokoladni kolač sa svjećicom na vrhu i kao da poručuje da njezino vrijeme tek dolazi.

Maja Šuput rođendan proslavila u haljini u holivudskom stilu

Poduzetnica koja stoji iza brenda Majushka poznata je po svom izuzetno toplom i prijateljskom odnosu s fanovima pa ne čudi što ih je na Instagramu pozvala da joj pošalju čestitke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Uz slavljeničke fotografije napisala je: “Ouuyeaa It’s MY B day. Svoje mega želje i pozdrave napišite ispod slike jer legitimno želim danas uživati u lijepim željama i vašoj ljubavi”.

Brojni celebrityji našli se među čestitarima

Među čestitarima na Majinom Instagram profilu našli su se brojni obožavatelji, ali i slavne osobe.

Saša Lozar, Iva Majoli, Lidija Lešić, Marko Grubnić, Nina Badrić, Nikolina Pišek i Dalibor Petko samo su neki od hrvatskih celebrityja koji su simpatičnoj slavljenici poslali rođendanske želje pune ljubavi.

Inače, asimetričnu zlatnu haljinu u kojoj je Maja Šuput odlučila snimiti rođendanske fotografije pjevačica je već nosila na našem velikom Hello! Croatia partyju u Laubi, gdje je bila jedna od najbolje odjevenih gošći.

PROČITAJTE: Glamur na crvenom tepihu – tko je što odjenuo za veliki Hello! Croatia party

Na crveni tepih, Maja Šuput tada je stigla u pratnji Marka Grubnića, a glamurozni duo sve je oduševio svojim odjevnim kombinacijama.

Maja Šuput rođendan

I mi želimo Maji Šuput sretan rođendan, a ne sumnjamo da će imati nezaboravnu rođendansku zabavu!

Još vijesti iz svijeta celebrityja, mode, ljepote, serija, filmova, glazbe, putovanja, kraljevskih dvora, vjenčanja i tehnologije, čitajte na Hello! Croatia.