HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Sve što Hailey Bieber dotakne pretvara se u zlato, točnije u zlato koje svi žele nositi. Bez obzira na to radi li to haljina, tenisice, izgledu kože, manikura(još uvijek nosimo glazed donut nokte) ili make up Hailey Bieber, supruga Justina Biebera niže hit za hitom te iz dana u dan i opravdava svoj status It-djevojke koju svi žele kopirati.

Make up Hailey Bieber

 

Ipak, noviji uspjeh koji je postigla s neočekivanim načinom šminkanja, koji je potpuna suprotnost od svih dosadašnjih trendova koji su uključivali neutralne boje i minimalistički pristup, uistinu je impresivan.

Make up Hailey Bieber u stilu Strawberry girl zaludio je svijet

Vjerovali ili ne, make up Hailey Bieber u stilu Strawberry girl na TikToku već ima 149.3 milijuna pregleda, a brojka iz dana u dan raste.

Fokus je stavljen na obraze obojene crvenkastim rumenilom uz koje mogu dolaziti kapci u neutralnoj boji ili premazani sjenilom u crvenoj nijansi. Na usnama se obavezno treba nalaziti sjajilo s crvenim odsjajem, a manikura treba biti prozirna, sedefasta i bijela, u prepoznatljivom Glazed donut stilu koji početkom godine u modu uvela Hailey Bieber.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Chen (@emmachenartistry)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Chen (@emmachenartistry)

U obzir dolazi i crvena manikura, koju Hailey Bieber posljednjih dana sve češće nosi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Chen (@emmachenartistry)

I dok se djevojke diljem svijeta pokušavaju našminkati kao “Jagodica”, Hailey Bieber zadovoljno se osmjehuje jer je sve ovo pomno osmišljena kampanja koja je popratila izbacivanje njezinog novog sjajila za usne pod nazivom Strawberry Donut brenda Rhode, nastalog u suradnji sa slavnim američkim proizvođačem krafni Krispy Kreme.

Make up Hailey Bieber

Crveni make up Hailey Bieber dobio je dodatnu reklamu zahvaljujući haljinama

Izbacivanje sjajila Strawberry Donut, Hailey je odradila uz nekoliko posjeta poslovnici Krispy Kreme u pratnji supruga Justina Biebera, a pri svakom izlasku iz automobila tog dana nosila je drugu crvenu haljinu.

Make up Hailey Bieber

 

Obje crvene haljine apsolutno su očarale njezine fanove, a pogotovo mini haljina bez naramenica u kojoj Hailey izgleda poput lutkice Barbie.

Make up Hailey Bieber

 

Njezin suprug Justin Bieber, koji stilski rijetko prati svoju glamuroznu partnericu, uz dotjeranu Hailey u Krispy Kreme stigao je odjeven u poprilično apsurdan outfit, što je također pokenulo komentiranje na društvenim mrežama. Stručnjaci tvrde da je i Justinova modna kombinacija marketinški trik osmišljen kako bi se na dan izbacivanja sjajila s okusom jagode brenda Rhodes govorilo samo o supružnicima Bieber.

Make up Hailey Bieber

 

O crvenoj haljini lijepe Hailey Bieber još uvijek se priča, a sjajilo Rhode Strawberry Glaze se prodaje kao ludo.

Make up Hailey Bieber

Make up Hailey Bieber

Bravo, Hailey!

 

 

 

druge vijesti