HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Komičarka Mo’Nique izazvala je kontroverzije i polemike svojim intervjuom u podcastu “Club Shay Shay”. Glumica je osvojila Oscara za najbolju sporednu glumicu za svoju ulogu u filmu Precious iz 2009., međutim nakon toga velikoga uspjeha karijera joj nije krenula putem kojim se nadala – to joj je ostao jedini veliki uspjeh u karijeri.

Mo’Nique je također tijekom godina postala kontroverzna zbog svojih javnih svađa s raznim osobama i kompanijama: od redatelja Tylera Perryja, preko Opre do Netflixa. Sada je taj popis još povećala.

Mo’Nique je ljutita zbog toga što nije više napravila u karijeri

U jednom od najviralnijih trenutaka u podcastu, Mo’Nique je izjavila da bi njezina karijera možda bila jednako uspješna kao i ona kolegice komičarke Melisse McCarthy da je imala jednake mogućnosti kao i ona – odnosno, da je jednake rase.

Da sam bjelkinja, znaš li kako bih se zvala? Melissa McCarthy”, rekla je Mo’Nique voditelju Shannonu Sharpeu. “Da sam bjelkinja, zvala bih se Melissa McCarthy. Ista karijera! Petogodišnji sitcom! Prilike nisu iste.”

Podsjetimo, Melissa se proslavila u šest sezona sitcoma “Mike & Molly” i osvojila Emmyja za najbolju glumicu u humorističnoj seriji. Mo’Nique je na početku karijere pet sezona glumila u seriji “The Parkers”, prije nego što je skupila mnoge nagrade za svoju filmsku ulogu u “Precious“, koja joj je donijela sve važnije nagrade na početku 2010. godine – od Zlatnoga globusa, BAFTA-e, SAG nagrade te, konačno, Oscara za najbolju sporednu glumicu. U karijeri je također ostvarila nominacije za Grammy i Emmy.

Mo’Nique tvrdi da bi imala karijeru kao Melissa McCarthy da je bjelkinja

S druge strane, Melissa McCarthy je nakon svoga sitcoma ostvarila uspješnu filmsku karijeru, a dvaput je nominirana za Oscara, za Bridesmaids Can You Ever Forgive Me te je glumila u brojnim drugim komedijama koje često i producira.

Mo’Nique je dugo optuživala Hollywood da ju je stavio na “crnu listu” nakon što je odbila sudjelovati u kampanjama tijekom dodjela nagrada za “Precious”.

PROČITAJTE: Život Melisse McCarthy – Od drag kraljice do poznate komičarke

Na drugom mjestu tijekom “Club Shay Podcasta”, Mo’Nique je prozvala Kevina Harta jer je navodno povukao svoju riječ da će s njom proizvesti novi sadržaj. Usred njezine javne svađe s Tylerom Perryjem prije mnogo godina, Mo’Nique je rekla da joj se Hart obratio i rekao joj: “Pređimo preko toga, Mo. Učinimo velike stvari zajedno. Nemoj se čak ni brinuti o tome. Što god želiš učiniti, ja ću biti vaš partner. Ja ću biti izvršni producent… radit ću sve što želiš.”

Mo’Nique je rekla da nikada nije tražila od Hartada bilo što učini“, ali onda joj je rečeno da je Hartov menadžer rekao da Kevin “ne želi imati ništa s Mo’Nique“. Stupila je u kontakt s komičarom, koji je rekao da je sve to bila “pogrešna komunikacija“.

To je bilo prije dvije godine“, primijetila je Mo’Nique.Nikad više nisam razgovarala s Kevinom Hartom.”

druge vijesti