HELLO
Domagoj Kukec

Kevin Hart poduzima pravne korake protiv Tashe K (pravo ime Latasha Kebe), YouTuberice koja je provela intervju s jednim od njegovih bivših asistentica.

41-godišnji komičar i glumac tuži kontroverznu kreatoricu sadržaja i svoju bivšu asistenticu Mieshu Shakes zbog iznude i povrede privatnosti nakon što je objavljen intervju o njemu.

Sudski dokumenti sadrže dodatne detalje o tužbi.

Intervju je opisan kao onaj za koji će Kevin Hart POŽALITI ŠTO JE IZAŠAO kada je podijeljen na Instagramu prije nekoliko dana. U njemu je Miesha iznijela različite tvrdnje o privatnom životu svog bivšeg šefa.

Prema magazinu People, u Kevinovoj tužbi tvrdi se da ga je netko “povezan s Kebe” ucijenio prije objavljivanja intervjua. Traženo je da plati 250 000 dolara kako bi se spriječilo objavljivanje.

Kevin Hart je navodno poduzeo korake kako bi spriječio objavljivanje intervjua jer je imao ugovor o tajnosti s Mieshom, ali nije uspio. Njegova tužba tvrdi da je razgovor “uključivao lažne i klevetničke izjave o Hartu i određenim pravnim sporovima u koje je bio uključen.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)

On također tuži Mieshu zbog kršenja ugovora o tajnosti koji su imali. Tasha se suočava s optužbama za “namjerno miješanje u ugovorne odnose”.

PROČITAJTE: Treća tužba – Hit pjesma Dua Lipe zapravo je plagijat?

Glumac nije prvi koji podnosi tužbu protiv Tashe. Cardi B je dobila višemilijunsku tužbu protiv nje početkom 2022. i otvoreno je govorila o negativnom utjecaju jednog od Tashinih intervjua na život.

Unatoč tužbi, Tasha potiče ljude da pogledaju njezin intervju s Mieshom.

 

druge vijesti