HELLO
Domagoj Kukec

Will Smith je homoseksualac, tako tvrdi osoba koja je radila s njim na knjizi.

Will Smith i Jada Pinkett Smith sada ponovno demantiraju tvrdnje o nevjeri u njihovoj vezi.

U intervjuu za Power 105.1 The Breakfast Club, Jada Pinkett Smith izjavila je da će ona i njezin suprug pokrenuti pravni postupak protiv tvrdnji navodnih suradnika da je Will Smith (55) imao seksualni odnos s kolegom glumcem Duaneom Martinom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Dok je raspravljao o novim memoarima Jade Pinkett SmithWorthy, radijski voditelj Charlamagne tha God spomenuo je poglavlje ‘No Soccer Mom’ ​​u kojem Jada Pinkett Smith govori o glasinama koje stvaraju probleme u njezinom braku, kao što su one da su ona i njezin supug – koji su u braku od 1997. – svingeri ili homoseksualci.

PROČITAJTE: Šokantno otkriće Jade Pinkett Smith – Razdvojeni šest godina prije kontroverznog šamara na Oscarima! Što nam krije u svojim memoarima?

Charlamagne je pitao glumicu kakav je osjećaj još uvijek se suočavati s nekima od ‘onih istih glasina o ljudima koje volite poput Willa i Duanea’ 2023. Suvoditelj Breakfast Cluba DJ Envy dodao je da su glasine o Smithu i Martinu ‘upravo izašle u javnost .”

‘Dopustite mi reći samo ovo’, započela je Jada Pinkett Smith. “To je smiješno, zar ne? I to je besmislica.”

Pojedinac po imenu Brother Bilal iznio je tvrdnje tijekom nedavnog intervjua za Unwine With Tasha K da je prije nekoliko godina uhvatio Smitha i Martina (58) tijekom seksualnog odnosa.

‘To je osoba koja je pokušala iznuditi novac, ali to mu nije uspjelo’, rekla je Jada o Bilalu.

Will Smith je homoseksualac Will Smith gay Duane Martin

‘Poduzet ćemo pravne mjere’, rekla je. “Jedna je stvar imati svoje mišljenje o nekome, a druga izmišljati pokvarene, zlonamjerne priče.“

U nastavku intervjua za Breakfast Club Pinkett Smith je tvrdila da optužbe ‘nisu istinite’.

Prema glumičinim riječima, Bilal je prethodno radio sa Smithom na knjizi i smatrao je da nije bio dobro plaćen za svoj trud. “Ovo se temelji na ideji ove osobe da su, na neki način, obavljali poslove oko Willove knjige, te da su trošili novac ili nešto slično, i da ih treba nadoknaditi. Dakle, već je pokušao izvesti ovu ucjenu radi novca”, rekla je.

“Will mu je bio spreman dati određeni iznos, a on ga nije uzeo. Dakle, cijela ova situacija se temelji na tome.”

PROČITAJTE: Razvodi se jedan od najpoznatijih gay parova

Jada Pinkett Smith rekla je da ne zna detalje o navodnom poslovnom dogovoru između Smitha i Bilala, ali je dodala: ‘Kao što sam vam rekla, mi ćemo poduzeti pravne korake.’

Smithov predstavnik rekao je za PEOPLE: ‘Ova je priča potpuno izmišljena i tvrdnja je nedvosmisleno lažna.’

Will Smith je homoseksualac Will Smith gay Duane Martin

Izvor blizak obitelji Smith rekao je: ‘Godinama su se nosili s aluzijama i homofobnim glasinama i ignorirali ih. Will i Jada složni su oko toga da je ovo samo još jedna osoba koja pokušava iskoristiti njihovu slavu za napredovanje. Tužit će ga.’