HELLO
Domagoj Kukec

Pregled epizode “The Kardashians” na Hulu koji dolazi uskoro otkriva što će se dogoditi s Tristanom Thompsonom i obitelji.

U pregledu, Tristan Thompson razgovara s Khloe Kardashian o preljubu. U kratkom prikazu epizode, može se čuti Khloe kako razgovara s Tristanom.

“U ovoj obitelji, ako nekome nešto učiniš, to utječe na sve nas, rekla je Khloe Tristanu.

On je odgovorio: “Sada mogu priznati greške koje sam napravio.”

Tristan Thomspon

Kada sjednu zajedno, on joj kaže: “Svi su bili pogođeni na različite načine, ali mislim da si ti najviše pogođena.”

PROČITAJTE: Khloe Kardashian i Tristan Thompson žive zajedno nakon smrti njegove majke

Njegova izjava vjerojatno se odnosi na to što je poljubio njezinu bivšu najbolju prijateljicu Jordyn Woods i na skandal koji je uslijedio, što je dovelo do kraja prijateljstva između Kylie i Jordyn (iako se čini da su se pomirile).

Tristan Thomspon

Sljedeći korak na Tristanovom popisu bio je razgovor s Kourtney, koja je u svojoj ispovijedi priznala da se s Tristanom “stvarno nije povezala”.

Ona ga pita osjeća li bilo što kada vara, na što on odgovara: “Kada varam, osjećam gađenje sljedeći dan.”

PROČITAJTE: Novi dečko Khloe Kardashian? Zvijezda bila na spoju s talijanskim glumcem

Ako još niste znali, Tristan Thompson je prevario Khloe Kardashian, majku dvoje njegove djece, više puta tijekom godina. Krajem 2021. godine, njih dvoje su prekinuli – izgleda zauvijek – nakon što je otkriveno da je on otac sina po imenu Theo – sada starog 23 mjeseca – s Maralee Nichols.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)


Khloe je saznala o skandalu odmah nakon što je surogat majka Tristana i Khloe ostala trudna s njihovim sinom Tatumom, sada starim 15 mjeseci.