HELLO
Domagoj Kukec

U posljednjoj epizodi “The Kardashians”, samohrana majka dvoje djece Khloe Kardashian razgovarala je sa svojom mamom Kris Jenner.

Khloe Kardashian je svojoj 67-godišnjoj majci Kris Jenner pokazala fotografiju glumca i modela Michelea Morronea, a majka je bila više nego impresionirana njegovim izgledom.

Zatim je Khloe Kardashian objasnila da su sjedili jedno pored drugog na reviji modnog brenda “Dolce & Gabbana” u Milanu, i to zahvaljujući sestri Kim Kardashian koja je isplanirala da sjede jedno pokraj drugoga, no Khloe Kardashian nije znala tko je on.

Khloe Kardashian je zatim iznijela neke detalje o svom razgovoru s njim u “The Kardashians”, te sugerirala da razgovor nije ispao baš najbolje.

Spoj nije završio sjajno, novog dečka “podmetnula” sestra

Objasnila je: “Razgovaramo tijekom emisije i onda on kaže: “Imam dvoje djece, oni su u Libanonu.” A onda ja kažem “To je baš lijepo, i ja imam dvoje djece. Jedno dijete ima četiri godine, a drugo je još beba.”

“Rekao je: “Izgledaš sjajno!”, a ja sam rekla: “Oh, nisam ja rodila to dijete… već surogat”. Zatim će on: “Kako to?”, a ja sam rekla: “To je tako čudno!”, objasnila je Khloe Kardashian.

Nadodala je: “Na to je rekao: “Sviđaš mi se jer nisi politički korektna”. Pa da, on stvarno misli da sam luda.”

Zatim je objasnila kako njezina životna priča može otežati upoznavanje, priznajući: “Prelako je stvoriti situaciju da ljudima bude neugodno. “Pa kako ti je tata? Koji? Jedan je mrtav, a jedan se pretvorio u ženu. Hoćeš li se razvesti?…”

“Mogla bih nabrajati u nedogled”, izjavila je Khloe Kardashian.

Ranije tijekom glamuroznog putovanja, Khloe Kardashian je u liftu hotela naletjela na atraktivnog muškarca i otkrila da je on odsjeo na istom katu kao i sestre Kardashian.

Khloeina sestra Kim Kardashian i njezini prijatelji ubrzo su pokušali uvjeriti osnivača Good Americana da je pozove na zabavu.

No, kći Kim Kardashian North West imala je bolju ideju i predložila je da sestri Khloe napišu lažnu poruku od neznanca.

10-godišnja North West i njezina majka Kim Kardashian napisale su joj poruku: “Bok Khloe. Pokucaj na moja vrata dva puta ako želiš ići na spoj”, a uz poruku priložile su i žutu ružu.

Khloe Kardashian je kasnije opisala događaj majci Kris Jenner i nazvala North “čudovištem”, a nadodala je i da je naletjela na misterioznog muškarca dan nakon što je dobila poruku.

Zahvalila mu je tom prilikom na poruci, a on ju je začuđeno upitao: “Koja poruka?”

Muškarac je tražio da vidi poruku, te je nakon pregleda utvrdio da nije njegova.

Novi dečko Khloe Kardashian u fokusu nakon njezine turobne veze s bivšim dečkom

Khloe Kardashian ima petogodišnju kćer True i sina Tatuma Roberta s bivšim dečkom Tristanom Thompsonom, koji ima šestogodišnjeg sina Princea iz prethodne veze.

Košarkaška zvijezda Tristan Thompson tek treba upoznati svog drugog jednogodišnjeg sina Thea, koji je začet s Maralee Nichols dok je još bio u vezi s Khloe.

Tristan Thompson javno se ispričao Khloe Kardashian nakon što su rezultati očinstva potvrdili da je on otac.

U najavnoj špici “The Kardashiansa” vidi se kako Tristan Thompson sjedi pokraj Khloe Kardashian, dok ona priča o svojoj vezi s njime.

Gledatelji nisu bili zadovoljni što su vidjeli Khloeinog dečka u traileru.

Jedan je gledatelj rekao: “Osjećam velike nasilničke vibracije od Tristana!”

Drugi je nadodao: “Khloe, ne mogu vjerovati koliko si stresa morala podnijeti zbog Tristana u tako kratkom vremenu!”

 

 

druge vijesti