HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Fanovi se pitaju koliko je daleko spremna otići njihova omiljena pop zvijezda čije je zdravlje već godinama upitno. Britney Spears iz dana u dan pokušava privući pažnju objavama na Instagramu, a u posljednje vrijeme one su sve golišavije i sve opasnije, poput plesa s noževima. U najnovijoj objavi Britney Spears potpuno gola slavi veliki uspjeh svojih memoara, koji ipak nije mogao proći bez takvog “iznenađenja za fanove”.

Potpuno gola Britney Spears proslavila uspjeh knjige koju svi žele pročitati

U objavi na Instagramu 41-godišnja zvijezda pozira na plaži potpuno gola, okrenuta leđima, s prepoznatljivom razmazanom šminkom na očima i namjerno neurednom punđom.

Britney Spears potpuno gola

Dok su jedni pohvalili vitku figuru pjevačice koja je nedavno otkrila da je dvije godine bila na dijeti koja se sastojala samo od piletine i povrća iz konzerve, drugi su se zapitali je li ovo poziv u pomoć pjevačice koja već desetljećima prolazi teške trenutke, a koja se odnedavno našla usred razvoda.

U sjeni možemo vidjeti i da je Britney na plaži fotografirao misteriozni muškarac.

Objava na kojoj je Britney Spears potpuno gola nema nikakav popratni tekst, a pjevačica je zabranila komentare. Usprkos golotinji, fotografija još nije skinuta sa stranice.

U memoarima koji se odlično prodaju, Britney je iznijela prljavo rublje

U šokantnim i dugo iščekivanim memoarima jedna od najvećih pop zvijezda u povijesti otkriva sve što su njezini fanovi oduvijek željeli znati, od veze i prekida s dečkom Justinom Timberlakeom preko trenutka u kojem je doživjela slom i odlučila obrijati glavu pa sve do kompliciranog odnosa s članovima obitelji, a knjiga je napisana prije naglog kraha braka sa sad već bivšim suprugom Samom Asgharijem pa možemo doznati kakvim ga je pjevačica doživljavala dok još nisu imali bračnih problema.

PROČITAJTE: U Hrvatsku je već stigla hit knjiga Britney Spears u kojoj otkriva sve o Justinu Timberlakeu i obrijanoj glavi

Memoari Britney Spears u Hrvatskoj se trenutno mogu kupiti na engleskom jeziku, otkrivaju nam iz Znanja, a hrvatski se prijevod još čeka.