HELLO
Domagoj Kukec

Britney Spears pokazala je svoj novi nakit nakon što je odbacila vjenčani prsten svojeg bivšeg supruga Sama Asgharija usred njihovog spornog razvoda.

Pjevačica je pokazala svoj novi nakit dok je plesala po dnevnoj sobi u crvenim tangama u objavi na Instagramu.

razvod Britney Spears

Razvod Britney Spears: Pjevačica sretna jer će vratiti prsten

U videu, dobitnica Grammyja nosila je izazovne gaćice niskog struka dok se okretala po dnevnoj sobi uz pjesmu “S.O.S” Indile.

Britney Spears upotpunila je look crnim čizmama iznad koljena, šarenim narukvicama i svojim novim upadljivim prstenom. Zamijenila svoj originalni prsten od 4 karata – koji joj je Sam Asghari dao u rujnu 2021. godine – s masivnim tirkiznim moissanitom postavljenim na srebrno postolje.

Insajder je rekao Daily Mailu da je pjevačica i više nego sretna što će vratiti svoj zaručnički prsten, koji je bivši suprug navodno dobio besplatno zbog zvjezdanog statusa Britney Spears.

razvod Britney Spears

“Sam može zadržati taj prsten”, rekao je insajder. “Bio je besplatan i Britney ga više ne želi. Ona ima dovoljno dijamanata.”

Bivši suprug podnio je zahtjev za razvod od pjevačice prošli tjedan.

Britney Spears fotografirana je bez vjenčanog prstena samo nekoliko sati nakon što je objavljena vijest o njihovom razlazu – za koji Sam Asghari tvrdi da je rezultat preljuba i obiteljskog nasilja.

Razvod Britney Spears ne prolazi bez mnogo nagađanja, šuškanja i skandala

Kako prenosi TMZ, bivši suprug je svojim prijateljima tvrdio da mu je Britney Spears jednom prilikom uzrokovala modricu na oku i da je navodno imala aferu s muškarcem koji radi u njihovoj kući. Međutim, neimenovani izvor je rekao Entertainment Tonight da Britney Spears tvrdi da “nije prevarila supruga” i da je “pogođena” Asgharijevim tvrdnjama i cijelom situacijom.

Unatoč njihovom razvodu, pjevačica je zadržala relativno bezbrižan stav na društvenim mrežama, objavljujući videozapise kako pleše i kuha – pa čak i kako je liže drugi muškarac.

razvod Britney Spears

Nakon što se Sam Asghari iselio iz njezinog doma u Kaliforniji, pjevačica se oslanja na svoju terapeutkinju i brata Bryana Spearsa.

Međutim, insajderi su rekli da pjevačica još uvijek nije u dobrim odnosima sa svojom obitelji, posebno s ocem i bivšim skrbnikom Jamiejem Spearsom, te sestrom Jamie Lynn Spears.