HELLO
Domagoj Kukec

Poznata trendseterica, Kylie Jenner, na svojim Instagram pričama objavila je snimku iz svog privatnog zrakoplova, odjevena u ljetnu cvjetnu haljinu, biserne Chanel naušnice, a lijevu ruku krasio joj je Cartierov prsten Trinity čija je vrijednost 1570 američkih dolara.

Tri isprepletene trake na prstenu, izrađene od ružičastog, žutog i bijelog zlata, simboliziraju ljubav, vjernost i prijateljstvo.

Prvi Trinity prsten izrađen je za francuskog pjesnika i dramatičara Jeana Cocteaua, a od tada su ga nosile holivudske ikone poput Grace Kelly i Garyja Coopera. Danas ga favoriziraju moderne zvijezde poput Adele, Eve Mendes i Gwyneth Paltrow.

Linija Trinity, koja također uključuje ogrlice, naušnice i narukvice, ima pečat odobrenja kraljevske obitelji. Princeza Diana često je nosila svoj Cartier prsten s tri trake, a Kate Middleton također je viđena s nekoliko Trinity komada.

Poznati glumac Timothee Chalamet je Cartierov ambasador od 2021.

Kylie Jenner zaručena

Prsten na ruci sugerira da je Kylie Jenner zaručena

Kylie Jenner u prošlosti je viđena kako nosi brojne Cartierove dragulje, a prsten koji je nedavno objavila na Instagram priči nov je u njezinoj kolekciji. Sve se to događa samo dva tjedna nakon što je viđena kako napušta dom Timotheeja Chalameta na Beverly Hillsu.

Otkako su početkom travnja oko dvojca počela kružiti nagađanja o vezi, Kylie Jenner je nekoliko puta snimljena kako dolazi u kuću Timotheeja Chalameta i odlazi iz nje, a par je također fotografiran kako jede tacose.

Upućeni u njihovu vezu izjavili su da Kylie Jenner ne misli ozbiljno, da je “zanima vidjeti kamo stvari idu”, te da je njezin odnos s Timotheejem Chalametom bio “zabavan” i “ležeran”.

Kylie Jenner zaručena

Ranije ovog mjeseca, izvor za “Us Weekly” izjavio je da par “provodi mnogo više vremena zajedno i da su sve bliži kako dani prolaze.”

Anonimni izvor također navodi da su sestra Kylie Jenner, Kendall Jenner, te mama Kris Jenner već upoznale Timotheeja Chalameta, te da “odobravaju njihovu vezu”.

Ipak, valja napomenuti da je Kylie Jenner već viđena da nosi prstenje na tom prstu bez ikakvih planova da prošeta do oltara.

U ožujku 2022. potaknula je glasine o zarukama s američkim reperom Travisom Scottom, s kojim je već bila u vezi prije, pokazujući dva Cartierova prstena na istom prstu, a jedan od prstena izgledao je kao vjenčani prsten tog brenda.

Uzimajući u obzir da su se Kylie Jenner i Travis Scott već nekoliko puta mirili i razilazili, izgleda da prstenje na njezinoj ruci nije za zauvijek.

druge vijesti