HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kylie Jenner (25) najmlađa je članica “klana“ Kardashian-Jenner, a s bivšim partnerom reperom Travisom Scottom ima kćer Stormi (5) i sina Airea (1).

Stormi ima samo pet godina, ali i skupi sat

Kylie na svom TikToku redovito izvodi različite viralne izazove.

Tako je u ponedjeljak izvela popularni „što je u mojoj torbi“ video, u kojemu osoba pokazuje sadržaj svoje torbe.

Kylie je tako posegnula u svoju Bottega Veneta torbicu vrijednu 4500 dolara, ali iz nje nije izvukla nekakve stare račune ili sitnice kakve pronalaze „obični smrtnici“.

Izvukla je Rolex od 40 tisuća dolara, a objasnila je da on pripada – Stormi.

Kylie Jenner

Kylie Jenner na TikToku je pokazivala sadržaj svoje torbe kada je “naletila” na kćerkin RolexFOTO: TikTok/kyliejenner

Već znamo da je Stormi obožavateljica skupih dizajnerskih komada

Ovdje imam Stormin mali sat,” rekla je Kylie dok je pokazivala zlatni Rolex Day-Date sat.

To je zapravo bio moj sat, ali sam ga njoj dala – pogledajte kako joj je malen zglob“, nastavila je Kylie, „nosila ga je na rođendanskoj zabavi i nije ga više htjela nositi nakon toga“.

Fanovima Kylie Jenner nije nepoznato da je njezina kći već obožavateljica skupih dizajnerskih komada.

Prošlog mjeseca petogodišnjakinja se uparila sa svojom slavnom mamom u prozračnoj Jean Paul Gaultier odjevnoj kombinaciji dok su bile na zabavi toga dizajnera u New Yorku.

Slavna mama pohvalila se i da je njezina kći obožavateljica dizajnerskih cipela i torbi kada je prošloga ljeta na TikToku pokazala sadržaj Stormina ormara.

Stormi i Kylie Jenner

Stormi je s majkom prošetala prošli mjesec na zabavi dizajnera Jean Paula GaultieraFOTO: PROFIMEDIA

Kylie Jenner video je iskoristila za reklamiranje proizvoda svoga brenda

Osim kćerkinoga Rolexa, Kylie, koja je na početku videa tvrdila da ne zna što je u torbi, „sasvim je slučajno“ pronalazila samo proizvode brendova povezanih s njom ili njezinom obitelji.

Tako je izvukla ukosnicu brenda Skims u vlasništvu njene starije sestre Kim Kardashian, prije nego što je u torbi pronašla olovku za usne i rumenilo svoga brenda Kylie Cosmetics, čiju je tvornicu posjetila u nedavnoj epizodi obiteljskoga reality showa “The Kardashians“.

Fanovi u komentarima uglavnom su ismijavali Kyliene tvrdnje da nije znala što je u torbi prije nego što je počela sa snimanjem videa te se naljutili što je i ovaj viralni izazov iskoristila za ono što njoj i njezinim sestrama najbolje ide – samopromociju.

druge vijesti