HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jedna od najslavnijih pjevačica i glumica na svijetu, Lady Gaga već je četiri godine u vezi s poduzetnikom Michaelom Polanskim, ali prije ove sreće imala je brojne dugotrajne i kratkotrajne veze. 38-godišnja zabavljačica bila je tema mnogih naslovnica zbog svoga ljubavnoga života. Do sada je čak dva puta bila zaručena.

Danas kada je Gaga sretna u privrženoj vezi zadnje četiri godine, osvrćemo se na sve Gagine prošle veze.

Ljubavni život Lady Gage: Prvi poznati partner bio joj je vlasnik bara

Prije nego što se probila na glazbenu scenu s pjesmom “Just Dance” 2008., Gaga je od 2005. do 2011. izlazila s vlasnikom bara i promotorom noćnih klubova Lücom Carlom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Troy McEady (@troyjeanspears)

U intervjuu za Rolling Stone 2009. godine, Gaga je rekla: “Zaista nikada nikoga nisam voljela kao što sam voljela njega. Ili kao što ga još uvijek volim.”

Ta me veza stvarno oblikovala”, nastavila je Gaga.Nekako sam zaključila da ako ne možeš imati tipa svojih snova, postoje drugi načini da daješ ljubav.”

Taylor Kinney prvi je čovjek koji je zaprosio Gagu

Gaga je počela izlaziti s glumcem i zvijezdom serije Chicago Fire, Taylorom Kinneyjem, u srpnju 2011. nakon što su se upoznali na snimanju njezinog glazbenog spota “You and I”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Nakon što su bili u vezi gotovo četiri godine, Taylor je zaprosio Gagu na Valentinovo 2015. dijamantnim prstenom u obliku srca. U srpnju 2016. Gaga je objavila da ona i Taylor „pauziraju“. “Taylor i ja smo uvijek vjerovali da smo srodne duše. Kao i svi parovi, i mi imamo uspona i padova, i napravili smo pauzu”, napisala je Gaga na Instagramu. “Oboje smo ambiciozni umjetnici, nadamo se da ćemo raditi kroz duge i komplicirane rasporede kako bismo nastavili jednostavnu ljubav koju smo oduvijek dijelili. Isti smo kao i svi ostali i stvarno se volimo.”

Međutim, njih dvoje se nikada nisu pomirili.

Ljubavni život Lady Gage: Agent za talente bio joj je drugi zaručnik

U siječnju 2017. Gaga i agent za talente Christian Carino potaknuli su glasine o vezi kada su zajedno prisustvovali koncertu grupe Kings of Leon. Nekoliko tjedana kasnije, Christian je podržavao Gagu na Super Bowlu kada je nastupala na poluvremenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cosmopolitan (@cosmopolitan)

Par se navodno zaručio u studenom 2017., no ona je vijest potvrdila tek u listopadu 2018. kada je počela otvoreno nositi zaručnički prsten s ružičastim safirom i dijamantom.

Nakon brojnih nagađanja, u veljači 2019. potvrđeno je da su Gaga i Christian raskinuli zaruke i prekinuli vezu.

Nakon audio inženjera pronašla je sreću s investitorom

U srpnju 2019. Gaga i audio inženjer Dan Horton potaknuli su glasine o vezi kada su uočeni kako se ljube tijekom bruncha u Studio Cityju.

Nakon nekoliko mjeseci veze, Gaga je u listopadu 2019. utvrdila da je “slobodna žena“.

Lady Gaga i dečko

Gaga i tehnološki investitor Michael Polansky potvrdili su da su par u veljači 2020. nakon nekoliko tjedana glasina. Međutim, svoju su vezu uglavnom držali podalje od očiju javnosti. Iako se šuškalo da su možda prekinuli, u ožujku 2024. uočeni su u izlasku u Santa Monici na pjevačičin 38. rođendan.

druge vijesti