HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ima nešto posebno u Katy Perry zbog čega muškarci luduju za njom. Slavna pjevačica bila je u romantičnim vezama s brojnim celebrity frajerima uključujući Jareda Letoa i Roberta Pattinsona, a slamatelj srdaca John Mayer otkrio je kako je ona jedina od svih žena s kojima je bio koju je namjeravao zaprositi, ali ga je ostavila zbog Orlanda Blooma. Ispostavilo se da je upravo on ljubav njezina života, no nije tajna da se bivši suprug Mirande Kerr i slavni holivudski glumac itekako trudi kako bi ugodio svojoj Katy. Ljubavna priča Katy Perry i Orlanda Blooma uistinu je romantična!

Katy Perry i Orlando Bloom hello magazine croatia hrvatska ljubavna priča Katy Perry i Orlanda Booma

Kako je započela ljubavna priča Katy Perry i Orlanda Blooma?

Vjerovali ili ne, ljubavna priča Katy Perry i Orlanda Blooma započela je borbom oko hamburgera. Naime, Katy i Orlando upoznali su se 2016. godine na dodjeli Zlatnih globusa kad je on posegnuo za hamburgerom koji je bio na njezinom stolu.

PROČITAJTE: Ljubavna priča najomiljenijeg para u Hollywoodu – Blake Lively i Ryan Reynolds

Zaljubili su se i to je bio početak njihove romantične bajke.

Jeste li znali da su se Katy Perry i Orlando Bloom zaručili na Valentinovo?

2019. godine Orlando Bloom zaprosio je Katy Perry tijekom romantične proslave Valentinova. Par je uživao u zajedničkoj večeri, a Katy je vjerovala da su tada krenuli na umjetničku izložbu. Umjesto toga, našli su se u helikopteru i provozali iznad grada. Dok su bili u zraku, Orlando Bloom je zaprosio pjevačicu prstenom od rubina i dijamanta u obliku cvijeta.

“Imali smo šampanjac u helikopteru, a kutija mu je bila u džepu. Na ceduljici je zapisao sve što je htio reći”, otkrila je Katy u emisiji Jimmy Kimmel Live.

“Dok sam to čitala, čula sam kako se razbija boca šampanjca. Bilo je stakla posvuda, a on je iz džepa vadio kutijicu koja je bila prevelika za njegov kaput… Kaput mu se rasparao, a goli lakat krenuo prema šampanjcu…”, opisala je Katy Perry.

Ipak, Orlando se uspio sabrati i nakon što je Katy rekla da, helikopter je sletio na krov gdje su čekali svi njihovi prijatelji i obitelj kako bi proslavili njihove zaruke.

Katy Perry i Orlando Bloom hello magazine croatia hrvatska ljubavna priča Katy Perry i Orlanda Booma

Možemo li dobiti film po ovom scenariju?

druge vijesti