HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Razmišljate gdje zaprositi bolju polovicu? Možda će vas zanimati popis Airbnb smještaja koje muškarci često biraju kad imaju zaručnički prsten u džepu. Poznati servis za iznajmljivanje smještaja diljem svijeta svako toliko objavljuje liste najpopularnijih kuća i stanova iz njihove ponude, a kažu kako se ovih pet posebno ističu po broju zaruka koje su u njima sklopljene.

Poznato je da je prije zaruka potrebno skupiti hrabrost te vjerojatno kupiti i zaručnički prsten pa je jasno da su sve ove lokacije budući mladoženje ili mladenke unajmili s predumišljajem.

Ovo je top pet Airbnb smještaja za zaruke, upozoravamo vas – možda nisu ono što biste očekivali, ali su se navodno pokazali vrlo uspješnima.

Gdje zaprositi djevojku ili dečka? Ovi smještaji kao stvoreni su za to, tvrdi Airbnb

Jeste li znali da su se od 2018. godine pa do danas prosidbe koje su se odvile u Airbnb smještajima – utrostručile?

U želji za jedinstvenim iskustvom, budući mladoženje otkrili su da mogu pristupačno unajmiti smještaj iz snova bilo gdje na svijetu i tako pružiti nezaboravne trenutke voljenoj osobi koje će zauvijek pamtiti i godinama prepričavati.

Koji je trendi odgovor na pitanje: ‘Gdje zaprositi’? Jeste li razmišljali o ostavi za stojeve?

Prva na popisu je starinska ostava za strojeve uređena po mjeri zaljubljenih parova u Australiji iz koje se pruža nevjerojatan pogled.

PROČITAJTE: Kako izmjeriti zaručnički prsten kod kuće? 4 najjednostavnijih načina

Krenimo redom! Ovo je pregled Airbnb smještaja u kojima se parovi najviše zaručuju.

Smještaj broj 1: The Machinery Shed, Australia

Postavljena za romantični boravak parova, ova zadivljujuća 125 godina stara ostava za strojeve nalazi se u starom voćnjaku jabuka i nudi očaravajuć pogled na planine.

Airbnb zaruke vjenčanja smještaj hello magazine croatia hrvatska gdje zaprositi

Smještaj broj 2: Hot Tub Near National Park (SAD)

Domaćin ove spektakularne kuće objašnjava zašto se čini da romantika cvjeta tijekom boravka njegovih gostiju: “Jednostavnost prostora, privatnost, pogled na izlazak sunca iz kreveta… Valjda su to razlozi zbog kojih ljudi često sklapaju zaruke u mojoj kući. Mislim da je boravak u planinama savršen početak za vezu, a ja sam kao domaćin pokušao stvoriti prostore koji potiču ljude da uspore i ponovno se povežu. Nakon što su vidjeli da sam profesionalni fotograf, neki su me angažirali i za svoje vjenčanje.”

Airbnb zaruke vjenčanja smještaj hello magazine croatia hrvatska gdje zaprositi

Smještaj broj 3: Il Pulcino di Maria (Lake Como, Italija)

Okruženje ove prekrasne vile ne može biti savršenije za postavljanje velikog pitanja. Glamur koji se veže uz Jezero Como svakako pomaže.

Airbnb zaruke vjenčanja smještaj hello magazine croatia hrvatska gdje zaprositi

Smještaj broj 4: Dom iz 16. stoljeća Dovcot (Škotska)

U središtu Edinburgha, ali ipak skriven u prekrasnom vrtu, ovaj povijesni golubinjak nije samo lijep za razgledavanje, čini se da ima magiju prosidbe u zraku. Domaćica Sarah objašnjava: “Tijekom proteklih osam godina otkako sam počela biti domaćin, u mojoj je kućici bilo oko 10 ponuda braka i sve su prihvaćene!”

Airbnb zaruke vjenčanja smještaj hello magazine croatia hrvatska gdje zaprositi

Smještaj broj 5: Koliba Nature’s Edge (Engleska)

Kabina Nature’s Edge je mini spa odmaralište, smješteno u idiličnom seoskom krajoliku Worcestershirea nedaleko Malverna. Prema riječima domaćina Stevea, njegov smještaj je počeo stjecati romantičnu reputaciju mjesta idealnog za prosidbu pa je dodao i svijeće, a može se unajmiti i znak s natpisom ‘Udaj se za mene’ koji se postavlja na stabla u vrtu.

gdje zaprositi

druge vijesti