HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Jeste li se ikada pitali koja zvijezda ima najskuplji zaručnički prsten svih vremena? Vjerovali ili ne, nije riječ o kraljevskom nakitu niti bogatoj nasljednici, već o ženi koju sreća u ljubavi nikako nije pratila, čak ni nakon što ju je muškarac kojeg je opčinila zaprosio s najskupljim prstenom koji je svijet showbiznisa vidio.

Tko je dama koja se može pohvaliti prstenom u čijoj se vrijednosti može kupiti luksuzna vila u Hollywoodu, a tko su njezine kolegice čiji zaručnici također nisu razmišljali o novcu kad su ih odlučili zaprositi?

Najskuplji zaručnički prsten

Otkrivamo u nastavku!

Ona ima najskuplji zaručnički prsten

Mariah Carey – 10 milijuna dolara

Čudi li vas da je diva Mariah Carey dobila zaručnički prsten vrijedan 10 milijuna dolara koji je ujedno i najskuplji zaručnički prsten u svijetu slavnih? Žalosno je samo što s muškarcem koji ju je zaprosio nije stigla do oltara.

Najskuplji zaručnički prsten Mariah Carey

2015. godine Mariah je počela hodati s australskim biznismenom Jamesom Packerom koji ju je 2016. zaprosio uz kutijicu u kojoj je bio prsten s dijamantom od 35 karata, za koji je izdvojio čak 10 milijuna dolara.

PROČITAJTE: Tko bi trebao zadržati zaručnički prsten u slučaju prekida?

Par je nedugo zatim prekinuo, a Mariah Carey Jamesa je tužila na sudu jer joj je – tratio vrijeme.

Anna Kournikova – 7 milijuna dolara

Anna Kournikova je s Enriqueom Iglesiasom u vezi više od 20 godina. Par je prohodao nakon što je Anna glumila u njegovom spotu za pjesmu “Escape”.

Najskuplji zaručnički prsten Anna Kournikova

Iako imaju djecu, do sada nisu stali pred oltar što ne znači da nisu zaručeni. Anna Kournikova od romantičnog Enriquea dobila je zaručnički prsten s nevjerojatnim žutim dijamantom vrijednim 7.4 milijuna dolara i rado ga nosi u javnosti.

Beyonce – 5 milijuna dolara

Kad se Beyonce 2008. godine udala za slavnog repera Jay-Z-ja za to gotovo nitko nije ni znao. Tiho su uzeli bračnu dozvolu i vjenčali se bez prisutnosti medija, a njihovi fanovi nisu ni znali da su zaručeni.

Najskuplji zaručnički prsten Beyonce

To ne znači da su zaruke prošle bez glamura jer je legenda hip hop scene, Jay-Z svoju dugogodišnju djevojku odlučio zaprositi jednim od najskupljih prstenova u svijetu celebrityja. Naime, Jay-Z se nije suzdržavao kad je kupovao zaručnički prsten s dijamantom – bez puno razmišljanja je za njega platio nevjerojatnih pet milijuna dolara u gotovini. Sve za njegovu Beyonce!

Grace Kelly – 4 milijuna dolara

Kad se udala za princa od Monaka, glumica Grace Kelly ostvarila je san mnogih žena, a njezin je život mnogima djelovao kao iz bajke.

Najskuplji zaručnički prsten Grace Kelly

Grace Kelly je u povodu zaruka dobila dva prstena, oba Cartierova. O jednom od njih svojedobno se dosta pisalo jer je nosio dijamant od 10,48 karata vrijedan više od 4,3 milijuna dolara.

Kim Kardashian – 4 milijuna dolara

Kanye West još je jedan reper koji ne štedi kad se zaljubi. S Kim Kardashian, koja je oduvijek bila žena njegovih snova, godinama je bio samo prijatelj, a kad je napokon pristala početi izlaziti s njim nije znao što bi od sreće.

Najskuplji zaručnički prsten Kim Kardashian

2016. godine kupio je zaručnički prsten vrijedan čak 4 milijuna dolara, izrađen po mjeri. Taj prsten lopovi su ukrali dok je Kim s majkom Kris boravila u jednom hotelu u Parizu.

Serena Williams – 3 milijuna dolara

Slavna tenisačica Serena Williams još je jedna od žena koje su za zaruke dobile prsten od više milijuna dolara.

Najskuplji zaručnički prsten Serena Williams

Njezin današnji suprug, osnivač Reddita, Alexis Ohanian, 2016. godine zaprosio ju je uz prsten vrijedan čak tri milijuna dolara.

Jennifer Lopez – 1.7 dolara

Jedan od najskupljih prstenova svih vremena dobila je i Jennifer Lopez! Vjerovali ili ne, slavna J.Lo, poznata po svojim brojnim brakovima i čestim ljubavnim krahovima, najskuplji prsten iz svoje zbirke dobila je 2002. godine za vrijeme svoje nevjerojatno strastvene, ali kratke veze s Benom Affleckom.

Najskuplji zaručnički prsten Jennifer Lopez

Opčinjeni Ben je pjevačicu, koja je tada slovila za najljepšu ženu svijeta, zaručio prstenom s velikim ružičastim dijamantom, vrijednim nevjerojatnih 1.7 milijuna dolara, a uskoro ju je ostavio i oženio Jennifer Garner, s kojom je dobio troje djece.

Dvadeset godina nakon toga, nakon što se razveo od majke svoje djece, Jennifer Lopez zaista se udala za Bena Afflecka koji navodno pri drugim zarukama nije bio baš toliko rastrošan.

Najskuplji zaručnički prsten Jennifer Lopez

druge vijesti