HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lady Gaga i njezin dečko Michael Polansky viđeni su na dva koncerta u Las Vegasu tijekom prošloga tjedna. Time su prekinuli glasine o prekidu koje su kružile već neko vrijeme.

Pjevačica hita “Born This Way” prvi put je viđena kako podržava Katy Perry na njezinom rezidencijalnom nastupu u Resorts World Las Vegasu u petak, s a bila je u društvu svoga menadžera Bobbyja Campbella i dečka Michaela.

Njih su dvoje također viđeni u novoj raskošnoj dvorani u Vegasu, The Sphere, tijekom nastupa U2 u subotu.

Lady Gaga i dečko bili su na koncertu grupe U2

Gaga je nosila plavo-smeđu košulju od flanela dok su ona i njezin partner uhvaćeni na videu kako plešu i zabavljaju se u VIP dijelu dvorane.

Glavni pjevač Bono čak je i pozdravio Gagu.Bolje da otpjevam ove note kako treba, Lady Gaga je večeras ovdje“, rekla je rock ikona publici, prema Las Vegas Review-Journalu.

Lady Gaga i Polansky također su viđeni na izletu u Vegasu prošlog mjeseca, nekoliko mjeseci nakon što je Radar Online objavio da su prekinuli svoju trogodišnju romansu zbog neslaganja oko braka i djece.

Prekinuli su prije nekoliko mjeseci, no još uvijek su prijatelji“, rekao je izvor za taj portal krajem ožujka.

Kada su viđeni prošloga mjeseca to je bilo prvi put nakon godinu dana, što je pokrenulo glasine da su se pomirili – a nova dva izlaska čini se da to i potvrđuju.

Lady Gaga i dečko Michael u vezi su već više od tri godine

Podsjetimo, Lady Gaga i Michael Polansky, investitor s diplomom Harvarda, u vezi su od veljače 2020. Tijekom vremena zajedno su viđeni na događajima poput Super Bowla, BAFTA-e i Critics Choice Awards. Lady Gaga je u jednom intervjuu nazvala Michaelacijelim svojim životom“.

Lady Gaga i dečko

Lady Gaga i Michael u vezi su već više od tri godine.FOTO: Instagram/ladygaga

Prije romanse s Polanskim, Gaga je bila zaručena za zvijezdu serije “Chicago Fire” Taylora Kinneyja i agenta za talente Christiana Carina.

druge vijesti