HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Brend Lady Gage Haus Labs nedavno je objavio novo sjajilo za usne, pod nazivom PhD Hybrid Lip Glaze, a postoji li bolji način da vidimo taj proizvod nego na samoj Mother Monster?

Pjevačica hita “Poker Face” Lady Gaga na TikToku je u čistom makeupu pokazala svoj elegantan izgled održavajući ga svježim i jednostavnim s maskarom i punim usnama koristeći nijansu “Honey Glaze”. Također je skupila kosu u rep, podsjećajući na svoju suradnicu iz dueta “Rain on Me” Arianu Grande. “Kad završiš sa šminkom i znaš da je dobra“, napisala je Gaga uz objavu u kojoj sluša Arianin nedavni hitYes, And?“.

Lady Gaga na TikToku je predstavila novu šminku nakon što je najavila da će snimiti novi album

Osim što njezin brend lansira nove proizvode, Lady Gaga uzbuđuje fanove i najavom novoga albuma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Početkom godine podijelila je na Instagramu svoju fotografiju u slabo osvijetljenom glazbenom studiju, pozirajući pred mikrofonom u velikom prugastom džemperu, debelim crnim čizmama s petom i sunčanim naočalama. Objavu je naslovila crnim srcem i emojijima s notama, potvrđujući da radi na novoj glazbi.

Lady Gaga već dugo radi na novim projektima

U lipnju prošle godine ova superzvijezda je otkrila da marljivo radi na brojnim umjetničkim projektima, uključujući montažu filma temeljenog na njezinoj koncertnoj turneji iz 2022.

@ladygaga 💕ponytail included #fyp #makeup ♬ yes, and? – yes & and?

Mjesecima sam se pripremala razvijajući svoj lik za Jokera, snimala sam film mnogo mjeseci (vrlo introspektivno vrijeme)”, napisala je Gaga u dugačkoj poruci. “Vodila sam svoj start-up Haus Labs, bavila sam se filantropskim radom, a dodatno sam radio na montaži filma The Chromatica Ball.”

Kao i mnogi fanovi, nestrpljivo iščekujemo te projekte!

druge vijesti