HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lady Gaga (37) jedna je od najvećih zvijezda na svijetu, a trinaesterostruka dobitnica Grammyja često koristi svoje društvene mreže za kontakt s obožavateljima. Međutim u posljednje vrijeme Gaga se rijetko oglašavala na internetu te su se njezine objave na Instagramu uglavnom svodile na propagandne objave poput one o tabletama protiv glavobolje.

Pismo Lady Gage objašnjava čime se bavi u posljednje vrijeme

U petak je pjevačica objavila poduže pismo na svome Instagramu u kojemu je fanovima objasnila zašto je u zadnje vrijeme „utihnula“.

Od prošloga ljeta doživljavam svoju kreativnost na zaista poseban i privatan način“, napisala je Lady Gaga u petak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Radila sam glazbu za jedan poseban projekt, mjesecima sam razvijala svoj lik za ‘Jokera’, mnogo sam mjeseci snimala ‘Jokera’  (vrlo introspektivno vrijeme), vodila sam svoj start-up Haus Labs, bavila sam se humanitarnim radom i bila na montaži filma s turneje Chromatica Ball”, nastavila je.

Pjevačica kojoj nisu strani ni uspješni izleti u glumačke vode (“A Star is Born“, “House of Gucci“) u nastavku filma “Joker“, “Joker: Folie à Deux“ glumi Harley Quinn (koju je do sada uspješno glumila Margot Robbie) uz Joaquina Phoenixa u naslovnoj ulozi.

Lady Gaga je u pismu napisala da joj je vrijeme provedeno daleko od svjetala reflektora dalo priliku da se oporavi i napuni svoje baterije.

Sigurna sam  da će se mnogima ovo činiti čudnim jer nisam uvijek bila tako povučena (kladim se da će to nasmijati neke od vas) – ali jako vas VOLIM, svoje obožavatelje, svoja mala čudovišta, i to se nikada neće promijeniti“.

Lady Gaga Harley Quinn

U nastavku Jokera Lady Gaga igra ulogu Harley Quinn.FOTO: PROFIMEDIA

Pismo Lady Gage nije pretjerano iznenadilo njezine fanove

Mnogima vjernim fanovima to da je Lady Gaga uživala daleko od svjetala reflektora nije pretjerano iznenađenje jer je ranije priznala da voli “imati vremena za sebe”.

Zapravo jako volim živjeti u samoći”, rekla je u intervjuu za časopis Wallpaper još 2013.

Stvarno je lijepo jednostavno imati vremena da budeš sam, ekspanzivan i da znaš da si dovoljan. Voljela bih da to mogu reći mlađoj sebi”.

Kad sam bila mlađa, provodila sam mnogo vremena sama, pišući glazbu“, nastavila je, dodajući: “Ali što sam postajala uspješnija, to sam više osjećala kao da mi drugi ljudi trebaju reći da sam sjajna“.

druge vijesti