HELLO
Domagoj Kukec

Khloe Kardashian narugala se Blac Chyni nakon što je sebe nazvala “trećim roditeljem” nećakinje Dream.

Khloe Kardashian je u jednoj epizodi serije “The Kardashians” rekla da 6-godišnjoj Dream treba “snažan majčinski utjecaj”.

Khloe Kardashian i kći Blac Chyne imaju snažnu vezu

“Bilo to od mene ili njezine majke, važno je”, izjasnila se Khloe Kardashian.

Khloe Kardashian nazvala je Dream “jednom od njezinih beba”.

Khloe Kardashian ima snažnu vezu sa svim svojim nećacima i nećakinjama – posebno s kćeri Roba Kardashiana, Dream.

kći Blac Chyne

Rob Kardashian postao je otac u studenom 2016. kada je njegova tadašnja djevojka Blac Chyna rodila njihovu kćer. Slavni par prestao je hodati 2017. godine.

Nakon prekida, Blac Chyna tužila je za klevetu Khloe Kardashian, Kris Jenner, Kim Kardashian i Kylie Jenner. Sudac je presudio u korist obitelji Kardashian-Jenner i Blac Chyni nije dodijeljena nikakva odšteta iako je tražila više od sto milijuna dolara.

Khloe Kardashian je kasnije odbacila tvrdnje da je tužba utjecala na njezinu vezu s Dream.

kći Blac Chyne

Kći Blac Chyne odlično odgajana

“Rob odlično odgaja Dream i ja sam tu samo da mu pomognem. Nemam nikakav odnos s Blac Chynom. Teško je imati odnos s nekim kad te tuži za stotine milijuna dolara”, izjavila je Khloe Kardashian.

Nakon njihovog prekida, Rob Kardashian i Blac Chyna dospjeli su na naslovnice zbog više pravnih bitaka oko skrbništva nad djetetom.

kći Blac Chyne

Khloe Kardashian je tijekom snimanja “The Kardashians” rekla Scottu Disicku: “Ja sam vjerojatno više od tete – ja sam treći roditelj. Third wheel.”

Scott Disick je u međuvremenu iskazao podršku Khloe Kardashian i njezinoj posvećenosti voljenima. “Ti si kao kotač koji pokreće automobil”, primijetio je.

druge vijesti