HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Katie Holmes, zvijezda serije “Dawson’s Creek” rodila je svoju i Cruiseovu djevojčicu u travnju 2006., šest godina prije nego što su se ona i zvijezda franšize “Mission: Impossible” razišli.

Glumac je otuđen od svoje kćeri te “ne sudjeluje” u njezinom životu. Cruise nije bio prisutan u mnogim za Suri važnim trenucima tijekom godina, uključujući njezinu maturalnu zabavu i diplomu.

Katie Holmes je naglasila da su joj roditeljstvo i posao prioriteti

Prisustvovao koncertu Taylor Swift’s Eras Tour u Londonu dan nakon Surine ceremonije — a ona je izostavila njegovo prezime u brošuri događaja, koristeći ime “Suri Noelle“. Dvije godine nakon razvoda od Cruisea 2012., Holmes je pozirala toples za Glamour i istaknula svoje prioritete. “Trenutno sam jako fokusirana na majčinstvo i posao,” rekla je glumica 2014. kada su je pitali o njezinom ljubavnom životu.

Nastavila je opisivati svoju ljubav prema Suri kao “preplavljujuću”, dodajući, “Svaki dan otkrivam više o ovom spektakularnom ljudskom biću čija sam majka.” Holmes je u kolovozu 2014. govorila gledateljima emisije “Today” o tome kako se trudi biti “najbolja” kao samohrana majka Suri. “Jako se trudim jer sam vrlo zahvalna za svoje odrastanje i svoje roditelje i braću i sestre,” rekla je tada. “Pokušavam za svoje dijete učiniti ono što su oni učinili za mene.”

“Najvažnija stvar za mene je da joj pokažem koliko sam ponosna i da mi njezini uspjesi znače sve,” nastavila je Holmes. “Što god ja radim, to je nebitno. Radi se samo o njoj i mislim da je to najvažnije.” Holmes je u rujnu 2016. pojasnila da “nema apsolutno ništa” sa Surinim modnim stilom. “Ona ima svoj vlastiti stil,” ponosno je rekla za Us Weekly tada.

Roditeljstvo je prekrasno kada ostanete vjerni sebi

Napomenula je da ju je odgoj djeteta naučio da je “biti vjeran sebi zaista lijepo.” U ožujku 2017., Holmes je rekla za Town & Country da joj je Suri “prioritet” u odnosu na posao. “Vrlo je važno da sam prisutna i da Suri ima stabilno, nevino djetinjstvo,” objasnila je za magazin. “Osjećam se tako blagoslovljeno što radim ono što radim, ali nema ničega na svijetu boljeg od gledanja uspjeha svog djeteta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katie Holmes (@katieholmes)

Holmes je nazvala “pozitivnim” to što se Suri “svaki dan malo više udaljava” od nje, unatoč tome koliko joj je to “srceparajuće.” Želite da zauvijek ostanu s vama, ali oni su nevjerojatna bića, i morate učiniti sve što možete da im pružite što im je potrebno — i onda će otići,” primijetila je. “I to će biti vrlo, vrlo tužno za mene.” Holmes se osvrnula na “postajanje majkom u svojim 20-ima” 2019. godine, rekavši za Elle UK da su se njezine i Surine “godine dobro poklopile”.

Objasnila je, “Svaka dob mog djeteta i moja dob u tom trenutku bile su dobar spoj. Nekako smo zajedno odrasle.” Zvijezda “Kennedyjevih” naglasila je da je “sretna” što je bila mlada majka.

druge vijesti