HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad su djeca holivudskih glumaca u pitanju, jedna od najtragičnijih priča vezana je uz Suri Cruz, djevojčicu koje se njezin slavni otac Tom Cruise odrekao jer je njezina majka Katie Holmes odbila da ona i kći žive u raljama scijentologije. Djevojčica se za vrijeme odrastanja držala dalje od očiju javnosti te pokušala živjeti normalnim tinejdžerskim životom, a viđali smo je tek na povremenim paparazzi fotografijama, kako s mamom šeće ulicama New Yorka. Suri Cruise napunila je 18 godina i upisala fakultet, a stiglo je i vrijeme za jedno od najglamuroznijih događanja u životu svake mlade djevojke. Suri Cruise na maturalnoj večeri zablistala je u predivnoj haljini s asimetričnim porubom, a mnogi su komentirali kako je lijepo vidjeti ju opuštenu i sretnu, u društvu vršnjaka s kojima je očito bliska.

Suri Cruise maturalna večer hello magazine croatia hrvatska Suri Cruise na maturalnoj večeri

Poput prizora iz serije Gossip Girl: Suri Cruise na maturalnoj večeri na Manhattanu

Suri Cruise maturantica je škole LaGuardia High School u četvrti Upper East Side u New Yorku pa su prizori snimljeni prije maturalne večeri na kojima se djevojka druži s prijateljima, podsjetili na kultnu seriju Gossip Girl.

PROČITAJTE: Suri Cruise je promijenila ime? Glumi u svojoj prvoj predstavi

Suri Cruise na maturalnoj večeri uživala je u pratnji svog dečka i kolege iz razreda, Tobyja Cohena, koji je odjenuo plavo odijelo.

Suri Cruise maturalna večer hello magazine croatia hrvatska Suri Cruise na maturalnoj večeri

Suri Cruise izgledala je predivno u haljini s asimetričnim porubom i gornjim dijelom u obliku korzeta, s cvjetnim motivima u zagasitim bojama.

Brineta o kojoj danas piše cijeli svijet raspustila je kosu i usne našminkala ružem boje trule trešnje, koji se savršeno uklopio uz nijanse haljine koju je odabrala za ovu prigodu.

Suri Cruise maturalna večer hello magazine croatia hrvatska Suri Cruise na maturalnoj večeri

Nakon maturalne zabave – jutarnji jogging

Suri Cruise i Toby Cohen sigurno su se odlično zabavili na maturalnoj večeri nakon koje ipak nisu ostali spavati do kasnih popodnevnih sati.

Već iduće jutro mladi je par snimljen u joggingu pri kojem su svako toliko zastajali kako bi razmijenili nježnosti.

 

 

druge vijesti