HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Chace Crawford, poznatiji kao Nate iz serije Gossip Girl otkrio je zanimljivosti koje će oduševiti brojne fanove te serije. Chace Crawford imao je 21 godinu kad je krenulo snimanje serije koja ga je proslavila, a za to je vrijeme živio je s kolegom i najboljim prijateljem iz serije, Edom Westwickom u New Yorku!

“Živjeli smo u malom stanu”, prisjetio se tijekom svog pojavljivanja u podcastu “Call Her Daddy” u srijedu, 12. lipnja. “U stanu su bile spavaća soba i mali ured, a ja sam rekao, ‘Samo ćemo se zamijeniti, a ja ću platiti malo više.’ Naravno, nikad se nismo zamijenili.’

Chace Crawford nate iz serije Gossip Girl hello magazine croatia hrvatska Gossip Girl Tračerica

Chuck i Nate iz serije Gossip Girl nisu se razlikovali od glumaca koji su ih glumili – samo bez zaklada

Chuck i Nate iz serije Gossip Girl bili su poznati po ljubavi prema dobrim tulumima, a tako su živjeli i glumci koji su ih utjelovili u svih šest sezona te kultne serije.

PROČITAJTE: Wow, koje otkriće – Jennifer Lawrence zamalo je glumila Serenu van der Woodsen!

Kako otkriva Chace Crawford, na njihovim su se zabavama znale naći brojne poznate osobe iz tog razdoblja, poput članova grupe Chainsmokers, Lindsay Lohan i Sam Ronson, a svi bi bili izbačeni s tuluma.

Dvojac je imao krovnu terasu na vrhu svoje stambene zgrade i uvijek bi pozivali hrpu ljudi na zabave uz velike zvučnike i votku. Chace Crawford je priznao da “nije bilo puno” razlike između njegovih zabava u stvarnom životu i onih koje je njihovi likovi organizirali u Tračerici.

Chace Crawford nate iz serije Gossip Girl hello magazine croatia hrvatska Gossip Girl Tračerica

Živjeti s Edom Westwickom bilo je zanimljivo iskustvo za Chacea Crawforda

“Edova soba je izgledala kao velika kanta puna cigareta. Mislim, kao da je Joker tamo živio. Bilo je suludo”, prisjetio se Crawford. “Čak se i ne šalim. Ne bih ga trebao ovako prozivati, ali volim ga do smrti.”

Član Chainsmokersa Alex Pall u to je vrijeme bio Crawfordov i Westwickov susjed, a u 3 ujutro grupa je znala završiti u njihovom stanu.

“Stvari su znale izmaknuti kontroli, ali vratari su nas voljeli i dopuštali nam da učinimo sve”, prisjetio se. Jedne noći, vratar je nazvao Crawforda jer je došlo do naguravanja ispred zgrade, a ispostavilo se da su to bile tadašnje djevojke Lindsay Lohan i Sam Ronson.

“To je bilo baš u stilu dvijetisućitih”, zaključio je Chace.

Chace Crawford nate iz serije Gossip Girl hello magazine croatia hrvatska Gossip Girl Tračerica

Nate je u seriji ljubio sve djevojke, je li zaveo neku i u stvarnom životu?

Chace Crawford je priznao da je veza s glumicama sa seta “neizbježna”, no nije htio otkriti s kojom se kolegicom upustio u ljubavni odnos.

“Opasnost je ako se odmah povežete”, izjavio je miljenik žena.

Chace Crawford nate iz serije Gossip Girl hello magazine croatia hrvatska Gossip Girl Tračerica

 

druge vijesti