HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Plavokosa Kate Upton neko je vrijeme bila najpoznatiji plus size model, a zatim je tiho nestala sa scene modela i posvetila se glumi, poduzetništvu i obiteljskom životu. 31-godišnja manekenka sad se vratila uz veliki boom i naslovnicu na časopisu koji ju je prije 12 godina i proslavio.

Manekenka, glumica i mama osvanula je na naslovnici slavnog časopisa u seksi crveno-ružičastom kompletu i ponovno podigla prašinu, kao i prije 2012. godine kad je snimila prvu naslovnicu za Sport’s Illustrated.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton)

Kate Upton vratila se na snimanje za slavni časopis u povodu njegove 60. obljetnice

Kate Upton, jedna od najvećih zvijezda časopisa Sport’s Illustrated koji je tijekom godina objavio atraktivne fotografije brojnih poznatih ljepotica, vratila se na set u povodu okruglog rođendana koji ove godine slavi ta američka publikacija.

PROČITAJTE: Paris Hilton izbacila beauty kolekciju s proizvodom zaslužnim za njezin izgled seksi cure iz LA-a

Riječ je o 60. slavljeničkom izdanju koje je izašlo u verziji s četiri različite naslovnice na kojima su Kate Upton, Chrissy Teigen, Hunter McGrady i Gayle King.

Kate Upton na svojoj naslovnici blista odjevena u ženstven kompletić koji otkriva kako je u posljednjih nekoliko godina itekako isklesala svoju figuru.

Kate Upton je potaknula važne promjene, govore iz časopisa Sport’s Illustrated

“Jedna od vodećih ikona izdanja Sport’s Illustrated Swimsuit svakako je Kate Upton čija je prva naslovnica 2012. izazvala kontroverzije. Unatoč njezinoj neosporivoj ljepoti neočekivana reakcija na njezin tip tijela potaknula je brend da preispita tko bi sve trebao biti prikazan na budućim naslovnicama. Čini se prikladnim da se katalizator za tolike promjene vrati u publikaciju koja sada slavi žene iz svih sfera života, poput povratka kući. To je trenutak punog kruga.”

“SI Swimsuit počeo se razvijati, a s njim i Kate. Danas ona utjelovljuje više od samog supermodela: ona je i mama, supruga, glumica, poslovna žena, fashionistica i voditeljica Huluove Dress My Tour”, napisali su urednici kultnog časopisa na Instagramu, uz fotografije nove naslovnice s plavokosom ljepoticom u fokusu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton)

 

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024