HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Trend obnaženih trudničkih fotografija nije ništa novo, a u svijetu celebrityja mnoge se dame već desetljećima odlučuju na takav potez. Demi Moore svojedobno je šokirala svijet svojim obnaženim trudničkim fotografijama za Vanity Fair, a zatim je postalo sasvim uobičajeno da trudnice požele stati pred objektiv u “posve prirodnom izdanju”. Fotografije golog trudničkog tijela nedavno je snimila i Fani Stipković, a Lucija Lugomer gola do pasa fotografirala se pred sam kraj trudnoće.

Lucija Lugomer gola

Trudnica Lucija Lugomer gola do pasa pridružila se klubu poznatih celebrity mama

Christina Aguilera, Serena Williams, Cardi B., Ashley Graham, Emily Ratajkowski i Karolina Kurkova samo su neke od poznatih mama koje su se pred kraj trudnoće odlučile na obnažene fotografije, neke su ih snimile u kućnom izdanju, a neke u studiju poznatog časopisa s kojim su dogovorile suradnju.

PROČITAJTE: Otkrivamo značenje: Zašto je dijete Kourtney Kardashian i Travisa Barkera dobilo tako neobično ime?

Lucija Lugomer na ovaj je način obilježiti svoju drugu trudnoću u kojoj zaista izgleda predivno, a u kojoj iščekuje još jednog sina sa suprugom Danielom.

Na fotografijama koje je objavila na Instagramu Lucija Lugomer nosi samo šljokastu suknju, a kosa joj je svezana u visoki rep.

Našminkana je u smeđim i nude tonovima, a posebno se ističu usne u popularnoj boji cappuccina te viseće naušnice.

Lucija Lugomer gola pozirala u 34. tjednu trudnoće

Poznata trudnica otkrila je kako su fotografije nastale u 34. tjednu trudnoće i napisala dirljivu objavu s kojom će se poistovjetiti mnoge mame, bez obzira na to bi li se ili ne odlučile na ovakav potez.

“Ima nešto toliko moćno u stvaranju novoga života i u tim tragovima koji ostaju zauvijek na maminom tijelu.”, napisala je Lucija Lugomer.

“Zahvalna. Radosna. Dostojna. Svoj novi dodatak s ponosom ću nositi do kraja svoga života, dečki moji. #strijekaoznaknovogaživota #34weekspregnant”, dodala je.