HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Hrvatska voditeljica Fani Stipković i njezin suprug, nogometna legenda Fernando Hierro postali su roditelji! Fani Stipković rodila je u Meksiku gdje sa novopečenim suprugom živi, a na svom Instagram profilu s prijateljima i fanovima podijelila je detalje.

Kako doznajemo od same mame Fani, njihov dječak rodio se 30.10.2023. godine u 6:48 ujutro, a roditelji su mu odlučili dati ime Nicolás Valentin.

Čestitamo!

Fani Stipković rodila hello magazine croatia

Fani Stipković rodila je dječaka koji je najveći dar sretnog para

Na fotografiji koju je Fani Stipković objavila iz bolnice možemo vidjeti voditeljicu kako nedugo nakon porođaja leži na krevetu odjevena u plavu bolničku spavaćicu dok na njezinim prsima leži malena bebica odjevena u plavi bodi, sa rukavicama za bebe na ručicama. Ponosni tata Fernando nježno se nadvija nad svoju suprugu i mališana koji je na svijet stigao kako bi donio veselje u dom para koji je nedavno izmijenio zavjete.

Emotivna mama Fani Stipković uz fotografiju je napisala sve što osjeća:

“30.10.2023 u 6:48 am, život nas je obasjao najvećim mogućim darom, dolaskom našeg sina Nicolás Valentina.”

“Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajemo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom.” 

Fani Stipković rodila je nedugo nakon vjenčanja

Fani Stipković i njezin dugogodišnji partner Fernando Hierro stali su pred oltar u Guadalajari u Meksiku, gdje Hierro radi kao direktor nogometnog kluba Club Deportivo Guadalajara, samo nekoliko tjedana prije dolaska bebice.

Mladenka je nosila čipkastu haljinu s potpisom Vere Wang, a mladoženja izgledao markantno u smeđem odijelu u bijeloj košulju s tankim smeđim detaljima.

PROČITAJTE: Trudnički trening voditeljice stvarno je impresivan

40-godišnja Fani Stipković, rođena na Korčuli i 55-godišnji bivši nogometaš Fernando Hierro upoznali su se 2019. godine kad je Fani Stipković bila na zadatku na nogometnom stadionu Wanda Metropolitano u Madridu. Bivši nogometaš već ima dvoje djece – sina Alvara i kći Claudiju.