HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kourtney Kardashian rodila je svoje četvrto dijete, izvijestili su jučer strani mediji. Prvo dijete Kourtney Kardashian i Travisa Barkera stiglo je malo nakon termina, a ponosni tata već je i prije porođaja otkrio kako će se mališan zvati.

44-godišnja reality zvijezda i njezin 47-godišnji suprug, bubnjar slavne grupe Blink-182, nakon borbe s umjetnim oplodnjama ostvarili su svoju veliku želju i dobili dijete, potvrdio je People, a sada otkrivamo zašto su dječaku odlučili dati neobično ime.

Dijete Kourtney Kardashian i Travisa Barkera zove se…

Uzbuđeni tata nedavno je u podcastu One Life One Chance with Toby Morse otkrio i koje su ime odabrali za svog mališana. Ako se nije šalio, prvo dijete Kourtney Kardashian i Travisa Barkera zvat će se Rocky Thirteen Barker.

dijete Kourtney Kardashian i Travisa

Zašto baš tako?

Tata Travis Barker otkrio su se on i njegova supruga na to ime odlučili jer ih podsjeća na film Rocky, ali i na Rockyja Georgea, gitarista grupe Suicidal Tendencies.

A zašto broj 13?

“13 je jednostavno najbolji broj svih vremena!”, izjavio je Travis Barker koji i sam na glavi ima istetovirane brojeve 1 i 3.

Sada znate!

Dijete Kourtney Kardashian i Travisa Barkera imat će šestero polubraće i polusestara

Mališan koji je stigao u život zaljubljenog para Kardashian/Barker bit će njihovo šesto dijete, jer Kourtney već ima troje djece iz veze sa Scottom Disickom, a Travis dvoje djece s bivšom suprugom Shannom Moakler s kojom ima i dvije pokćerke.

PROČITAJTE: Travis Barker – od pobjednika na pozornici do vrućeg supruga Kourtney Kardashian – Saznajte tko je čovjek iza bubnjeva!

Kourtney i Travis vjenčali su se 2022. godine u Italiji kad su već bili u procesu umjetnih oplodnji i imali veliku želju da dobiju zajedničko dijete.

 

druge vijesti