HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna nasljednica hotelskog lanca Hilton, DJ-ica, it-djevojka, pjevačica i majka dvoje mališana, Paris Hilton izbacila je beauty kolekciju s proizvodima koje često koristi, a koji su zaslužni za njezin prepoznatljiv look. U suradnji s brendom Tan-Luxe, svjetlo dana ugledala je kozmetička kolekcija kreirana prema željama same Paris, a koja donosi sve što je potrebno za savršen umjetni ten bez sunčanja. Proizvodi za samotamnjenje Paris Hilton izgledaju uistinu privlačno, a cure s društvenih mreža tvrde da daju predivnu boju i izgled preplanule djevojke iz Kalifornije.

Proizvodi za samotamnjenje Paris Hilton

Proizvodi za samotamnjenje Paris Hilton, naravno, dolaze u ružičastoj boji

Glavna zvijezda kolekcije “THE FUTURE COLLECTION”, nastale u suradnji Paris Hilton s brendom Tan-Luxe je sprej za samotamnjenje The Future Airbrush 360 Self-Tan Mist.

PROČITAJTE: Ten kao s plaže – Najbolji savjeti za korištenje proizvoda za samotamnjenje bez greške

Paris Hilton slične proizvode koristi već 20 godina, no ovaj sprej je daleko od narančastih krema za samotamnjenje koje je ona, poput mnogih drugih djevojaka, koristila u dvijetisućitima.

Ne samo da obećaje dulje trajanje preplanule boje od drugih sličnih proizvoda već sadrži peptide, hijaluronsku kiselinu i druge sastojke koji vlaže i hrane kožu te joj daju zdrav i blistav izgled.

Proizvodi za samotamnjenje Paris Hilton

Uz to, obogaćen je cvjetno-voćnim mirisom koji je daleko od neugodnih mirisa koje na koži ostavljaju mnoga sredstva za “umjetnu preplanulost”.

Proizvodi za samotamnjenje Paris Hilton dolaze u predivnoj ružičastoj boji, a uz sprej The Future Airbrush 360 Self-Tan Mist tu je i rukavica za nanošenje proizvoda.

Proizvodi za samotamnjenje Paris Hilton

Budućnost ti dobro stoji, poručuje Paris

U reklami za svoju novu beauty kolekciju, Paris Hilton se pojavljuje u tri izdanja – Paris iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, uz slogan: “Budućnost ti dobro stoji”.

Sprej za samotamnjenje Paris Hilton ima poprilično visoku cijenu od 44 eura no navodno je zaista odličan. Do Hrvatske se može naručiti ovdje.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024